Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Hotel Portofino

Hotel Portofino

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4764-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1866

Broj strana:

344

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Bestseler New York Timesa

Kategorije:

Sadržaj:

Dobro došli na čarobnu italijansku rivijeru u britanski hotel sa svetskom klijentelom.

Roman po kojem je snimljena istoimena hit TV serija.

Dobro došli u Hotel Portofino, gde vas očekuju romansa, zabava i mnoge intrige. Nalazite se na čarobnoj italijanskoj rivijeri u uzbudljivoj atmosferi ludih dvadesetih.

Hotel Portofino je otvoren pre samo nekoliko nedelja, a njegova vlasnica Bela Ejnsvort već ima mnoštvo problema. Nije lako ispuniti želje otmene klijentele. Uz to se našla na meti lokalnog političara sklonog spletkama i korupciji, koji preti da će je uvući u usijani kotao Musolinijeve Italije.

Da stvari budu gore, Bela ima problema u braku, a njena deca još pate od strašnih posledica Velikog rata. Porodica se nada da njihove probleme može rešiti neoženjeni sin Lucijan kojem se ukazala povoljna prilika za probitačan brak sa engleskom aristokratkinjom. Međutim, događaji će krenuti u nepredvidljivom pravcu, a posledice će osetiti svi.

Atmosfera ovog romana poseduje sve najbolje elemente zbog kojih volimo romane Agate Kristi, Henrija Džejmsa i Idit Vorton.

  • Originalni naziv: Hotel Portofino
  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobro došli na čarobnu italijansku rivijeru u britanski hotel sa svetskom klijentelom. Roman po kojem je snimljena istoimena hit TV serija. Dobro došli u Hotel Portofino, gde vas očekuju romansa, zabava i mnoge intrige. Nalazite se na čarobnoj italijanskoj rivijeri u uzbudljivoj atmosferi ludih dvadesetih. Hotel Portofino je otvoren pre samo nekoliko nedelja, a njegova vlasnica Bela Ejnsvort već ima mnoštvo problema. Nije lako ispuniti želje otmene klijentele. Uz to se našla na meti lokalnog političara sklonog spletkama i korupciji, koji preti da će je uvući u usijani kotao Musolinijeve Italije. Da stvari budu gore, Bela ima problema u braku, a njena deca još pate od strašnih posledica Velikog rata. Porodica se nada da njihove probleme može rešiti neoženjeni sin Lucijan kojem se ukazala povoljna prilika za probitačan brak sa engleskom aristokratkinjom. Međutim, događaji će krenuti u nepredvidljivom pravcu, a posledice će osetiti svi. Atmosfera ovog romana poseduje sve najbolje elemente zbog kojih volimo romane Agate Kristi, Henrija Džejmsa i Idit Vorton.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Bestseler New York Timesa

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter