Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Heroj

Heroj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Samanta Jang


ISBN:

978-86-521-2919-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8378

Broj strana:

400

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Nova nezaboravna ljubavna priča autorke bestseler serijala Dablin strit.

Kategorije:

Sadržaj:

Nova nezaboravna ljubavna priča autorke bestseler serijala Dablin strit.

Oličenje heroja za Aleksu Holand bio je njen otac, sve dok nije otkrila da ona i njena majka nisu bile jedina očeva porodica. Od tog trenutka Aleksa se trudila da preokrene svoj život i izgradi sopstvenu ličnost daleko od senke porodičnih tajni. To bi joj zamalo i uspelo da jednog dana nije srela Kejna Karaveja o čiju se sudbinu takođe ogrešio njen otac. Aleksa shvata da mora da mu pomogne i iskupi se za očeve grehe.

Kejn Karavej ne želi da ima išta sa Aleksom i nimalo ne ceni njenu želju da mu pomogne, ali mu nikako ne polazi za rukom da je se otarasi. Odlučan u nameri da ga Aleksa zamrzi, Kejn je namerno nervira i i poigrava se njenim strpljenjem u nadi da će ona odustati od svog poduhvata. Uprkos svemu, njegovi postupci će ih zbližiti i oni će ući u strasnu ljubavnu vezu.

Ipak, Kejn je svestan činjenice da nikad neće moći da bude Aleksin vitez na belom konju za kojim ona oduvek čezne. Kada se događaji otmu kontroli i oni se nađu u ozbiljnoj opasnosti, Kejn shvata da je spreman na sve samo da ni on ni Aleksa ne budu ponovo povređeni.

  • Originalni naziv: The Hero
  • Prevodilac: Vesna Stojković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nova nezaboravna ljubavna priča autorke bestseler serijala Dablin strit. Oličenje heroja za Aleksu Holand bio je njen otac, sve dok nije otkrila da ona i njena majka nisu bile jedina očeva porodica. Od tog trenutka Aleksa se trudila da preokrene svoj život i izgradi sopstvenu ličnost daleko od senke porodičnih tajni. To bi joj zamalo i uspelo da jednog dana nije srela Kejna Karaveja o čiju se sudbinu takođe ogrešio njen otac. Aleksa shvata da mora da mu pomogne i iskupi se za očeve grehe. Kejn Karavej ne želi da ima išta sa Aleksom i nimalo ne ceni njenu želju da mu pomogne, ali mu nikako ne polazi za rukom da je se otarasi. Odlučan u nameri da ga Aleksa zamrzi, Kejn je namerno nervira i i poigrava se njenim strpljenjem u nadi da će ona odustati od svog poduhvata. Uprkos svemu, njegovi postupci će ih zbližiti i oni će ući u strasnu ljubavnu vezu. Ipak, Kejn je svestan činjenice da nikad neće moći da bude Aleksin vitez na belom konju za kojim ona oduvek čezne. Kada se događaji otmu kontroli i oni se nađu u ozbiljnoj opasnosti, Kejn shvata da je spreman na sve samo da ni on ni Aleksa ne budu ponovo povređeni.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Nova nezaboravna ljubavna priča autorke bestseler serijala Dablin strit.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter