Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Bronzani konjanik

Bronzani konjanik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01350-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3201

Broj strana:

376

Težina:

484 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Razlog preporuke:

Svjetska senzacija koja je pomjerila granice trilera u XXI vijeku.

Kategorije:

Sadržaj:

Neponovljiva priča o ljubavi, ratu i Rusiji

Lenjingrad, 1941. godina. Prozirni sumrak belih noći i dalje čuva zlatni sjaj raskoši iz minulih dana. Veličanstveni spomenici carskog grada slavne prošlosti gordo prkose sveopštem sivilu Staljinove Rusije – ali i neprijatelju koji sve upornije kuca na vrata.

Početak rata Tatjani Metanovoj donosi slučajan susret sa Aleksandrom, mladim oficirom Crvene armije. Ne sluteći da je upravo on izabranik srca njene sestre Daše, Tatjana se zaljubljuje u njega. Plamen zabranjene ljubavi buknuće nezadrživom silinom, nepokolebljivo se suprotstavljajući sestrinskoj privrženosti i odanosti. U okupiranom gradu koji sve teže zadržava privid normalnog života, Aleksandar će postati njihova jedina nada za spas. Ali njegova misteriozna prošlost i pogubna tajna koju skriva doneće im nove nedaće...

U vremenu kada je svaki novi dan potpuno neizvestan, Aleksandar i Tatjana grade svoj svet od ukradenih trenutaka, skrivenih pogleda i prošaputanih nežnosti. I dok se oko njih ispisuju najvažnije stranice ruske istorije, dvoje mladih bore se za svoju ljubav – jer samo ona može doneti izbavljenje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neponovljiva priča o ljubavi, ratu i Rusiji Lenjingrad, 1941. godina. Prozirni sumrak belih noći i dalje čuva zlatni sjaj raskoši iz minulih dana. Veličanstveni spomenici carskog grada slavne prošlosti gordo prkose sveopštem sivilu Staljinove Rusije – ali i neprijatelju koji sve upornije kuca na vrata. Početak rata Tatjani Metanovoj donosi slučajan susret sa Aleksandrom, mladim oficirom Crvene armije. Ne sluteći da je upravo on izabranik srca njene sestre Daše, Tatjana se zaljubljuje u njega. Plamen zabranjene ljubavi buknuće nezadrživom silinom, nepokolebljivo se suprotstavljajući sestrinskoj privrženosti i odanosti. U okupiranom gradu koji sve teže zadržava privid normalnog života, Aleksandar će postati njihova jedina nada za spas. Ali njegova misteriozna prošlost i pogubna tajna koju skriva doneće im nove nedaće... U vremenu kada je svaki novi dan potpuno neizvestan, Aleksandar i Tatjana grade svoj svet od ukradenih trenutaka, skrivenih pogleda i prošaputanih nežnosti. I dok se oko njih ispisuju najvažnije stranice ruske istorije, dvoje mladih bore se za svoju ljubav – jer samo ona može doneti izbavljenje.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Svjetska senzacija koja je pomjerila granice trilera u XXI vijeku.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter