Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6035-613-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1374

Broj strana:

201

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iako se smatra da je tako, nema istraživanja koja dokazuju opravdanost shvatanja koje trenutno preovladava - a to je da bebe na čvrstu hranu treba da prelaze tako što ih hranimo kašicama. Bebe koje jedu same koriste svoje prirodne sposobnosti da probaju ukuse, teksture, boje i mirise. Dopuštajući im da eksperimentišu s hranom brzinom koja im odgovara, podstičemo njihovu nezavisnost i samopouzdanje a koordinacija oko-ruka, kao i veština žvakanja im se poboljšava.
Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta pouzdan je i praktičan vodič za uvođenje čvrste hrane, zahvaljujući kojem će dete izrasti u sigurnu osobu koja uživa u hrani.

Roditeljima će pokazati zbog čega prelazak na čvrstu hranu po meri deteta ima smisla, a oni će biti sigurni u prirodne sposobnosti i instinkte svoje bebe.
Kroz praktične savete o započinjanju, kao i uvid u ono što možete da očekujete, Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta preispituje stav da bebe treba hraniti na kašičicu i pokazuje vam zbog čega je najzdravije da dete jede samo od početka. Bebi ćete dopustiti da odluči koliko hrane želi da pojede i na koji način, kao i da sve isprobava brzinom koja joj odgovara.
Prelazak na čvrstu hranu je zdravorazumski, siguran, lak i prijatan pristup ishrani vaše bebe. Gotovo je s kašicama i prvim kašičicama, gotovo je s natezanjem oko jela. Jednostavno pustite bebu da sama jede zdravu hranu kakvu jedu ostali članovi porodice.

  • Originalni naziv: Baby-led weaning
  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako se smatra da je tako, nema istraživanja koja dokazuju opravdanost shvatanja koje trenutno preovladava - a to je da bebe na čvrstu hranu treba da prelaze tako što ih hranimo kašicama. Bebe koje jedu same koriste svoje prirodne sposobnosti da probaju ukuse, teksture, boje i mirise. Dopuštajući im da eksperimentišu s hranom brzinom koja im odgovara, podstičemo njihovu nezavisnost i samopouzdanje a koordinacija oko-ruka, kao i veština žvakanja im se poboljšava. Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta pouzdan je i praktičan vodič za uvođenje čvrste hrane, zahvaljujući kojem će dete izrasti u sigurnu osobu koja uživa u hrani. Roditeljima će pokazati zbog čega prelazak na čvrstu hranu po meri deteta ima smisla, a oni će biti sigurni u prirodne sposobnosti i instinkte svoje bebe. Kroz praktične savete o započinjanju, kao i uvid u ono što možete da očekujete, Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta preispituje stav da bebe treba hraniti na kašičicu i pokazuje vam zbog čega je najzdravije da dete jede samo od početka. Bebi ćete dopustiti da odluči koliko hrane želi da pojede i na koji način, kao i da sve isprobava brzinom koja joj odgovara. Prelazak na čvrstu hranu je zdravorazumski, siguran, lak i prijatan pristup ishrani vaše bebe. Gotovo je s kašicama i prvim kašičicama, gotovo je s natezanjem oko jela. Jednostavno pustite bebu da sama jede zdravu hranu kakvu jedu ostali članovi porodice.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter