Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Predsjednik je nestao

Predsjednik je nestao

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789535200819

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B1381

Broj strana:

448

Težina:

633 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler Predsjednik je nestao.

Ovaj roman, koji su neki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra.

Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada.

No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta - od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva - baci na koljena i gurne u sveopći kaos.

A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

  • Originalni naziv: The President is Missing...
  • Prevodilac: Marina Horkić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler Predsjednik je nestao. Ovaj roman, koji su neki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra. Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada. No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta - od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva - baci na koljena i gurne u sveopći kaos. A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter