Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Predjela - neodoljive zakuske

Predjela - neodoljive zakuske

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7694-008-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1065

Broj strana:

128

Težina:

134 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Predjelo treba da je lako, ukusno i da otvori apetit. Veliku grešku prave domaćice koje preteraju sa predjelima, pa se gosti zasite pre glavnog jela.

Osnovna podela predjela je na topla i hladna. Hladna se služe pre supe, a topla posle. Ako se topla predjela služe uz ručak, treba da budu lagana u vidu nekih pituljica, rolnica ili štanglica. Zaposlena domaćica će se radije opredeliti za hladna predjela koja može da se pripremi dan ranije. Jedino o čemu treba povesti računa je da predjela pored raznovrsnosti budu lagana kako gosti ne bi opteretili stomake.

Kao hladno predjelo za ručak, najčešće se služe pečena ili sušena mesa prelivena aspikom i ukrašena svežim ili kiselim povrćem. Uz to najčešće idu punjena jaja ili neko meze od rolovane šunke, kobasice, starog sira i kajmaka. Neizbežan detalj je veoma često i proja, koja kod nas ima digu tradiciju pripremanja.

  • Edicija: Zdrava ishrana
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120X165
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Predjelo treba da je lako, ukusno i da otvori apetit. Veliku grešku prave domaćice koje preteraju sa predjelima, pa se gosti zasite pre glavnog jela. Osnovna podela predjela je na topla i hladna. Hladna se služe pre supe, a topla posle. Ako se topla predjela služe uz ručak, treba da budu lagana u vidu nekih pituljica, rolnica ili štanglica. Zaposlena domaćica će se radije opredeliti za hladna predjela koja može da se pripremi dan ranije. Jedino o čemu treba povesti računa je da predjela pored raznovrsnosti budu lagana kako gosti ne bi opteretili stomake. Kao hladno predjelo za ručak, najčešće se služe pečena ili sušena mesa prelivena aspikom i ukrašena svežim ili kiselim povrćem. Uz to najčešće idu punjena jaja ili neko meze od rolovane šunke, kobasice, starog sira i kajmaka. Neizbežan detalj je veoma često i proja, koja kod nas ima digu tradiciju pripremanja.

Dodatne informacije

Izdavač Beoknjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter