Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Precrtani

Precrtani

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2171-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4550

Broj strana:

216

Težina:

342 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što je ostao bez Alise, neukrotive crvenokose buntovnice i manekenke pred kojom je bila blistava karijera na italijanskim modnim pistama, Bleki se vraća u Beograd. U gradu za koji je verovao da ga je zauvek ostavio za sobom moraće da se suoči sa demonima iz prošlosti i pogrešnim odlukama koje je doneo u životu. Bleki, nekadašnja gradska faca i legenda rok scene devedesetih, postaće povučeni barmen jednog od mnogobrojnih, bezličnih beogradskih kafića i nemi posmatrač nove generacije.

Taca, tinejdžerka iz predgrađa i pripadnica upravo te nove generacije, pokušaće da se po svaku cenu suprotstavi životnim okolnostima koje joj nisu bile naklonjene. Rođena da bude gubitnica, ona će krenuti u surovi obračun sa svetom koji joj je nasilno oduzeo detinjstvo i prepustio je nemilosrdnim zakonima preživljavanja.

Veze sa mračnim beogradskim podzemljem ukrstiće njihove živote. Hoće li Taca izbeći sudbinu precrtanih? I da li će Bleki iskoristiti šansu da konačno uradi pravu stvar?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što je ostao bez Alise, neukrotive crvenokose buntovnice i manekenke pred kojom je bila blistava karijera na italijanskim modnim pistama, Bleki se vraća u Beograd. U gradu za koji je verovao da ga je zauvek ostavio za sobom moraće da se suoči sa demonima iz prošlosti i pogrešnim odlukama koje je doneo u životu. Bleki, nekadašnja gradska faca i legenda rok scene devedesetih, postaće povučeni barmen jednog od mnogobrojnih, bezličnih beogradskih kafića i nemi posmatrač nove generacije. Taca, tinejdžerka iz predgrađa i pripadnica upravo te nove generacije, pokušaće da se po svaku cenu suprotstavi životnim okolnostima koje joj nisu bile naklonjene. Rođena da bude gubitnica, ona će krenuti u surovi obračun sa svetom koji joj je nasilno oduzeo detinjstvo i prepustio je nemilosrdnim zakonima preživljavanja. Veze sa mračnim beogradskim podzemljem ukrstiće njihove živote. Hoće li Taca izbeći sudbinu precrtanih? I da li će Bleki iskoristiti šansu da konačno uradi pravu stvar?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter