Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Prava krv 4: Za ceo svet mrtva

Prava krv 4: Za ceo svet mrtva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-192-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V3224

Broj strana:

320

Težina:

428 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Suki uviđa da su stvari već uveliko krenule po zlu. Njen dečko, vampir Bil, beži u Peru u istraživačku misiju, dok je Suki primorana da ostane uz njegovog šefa Erika, koji joj se i dalje svo vrijeme nabacuje. Iznenada, Suki pronalazi Erika, koji se prestrašeno naokolo šeta go potpuno izgubivši pamćenje, bez traga nestaje njen brat Džejson, a naizgled niotkuda se pojavljuje grupa beskrupuloznih i veoma moćnih vještica koje mijenjaju oblik i piju vampirsku krv. One su zamađijale Erika i nude Suki ogromnu nagradu da im ga preda. Pokušavajući da ga spase, Suki ga sakriva, i time sebe stavlja u središte sukoba između vještica, vampira i vukodlaka.


Nije lako zamisliti vampire i vukodlake koji iskaču iza svakog ćoška, ali Harisova ima magičnu moć da upeca čitaoca i zamađija njegovu pažnju.
The Monroe (LA) News-Star


Knjiga Mrtav do mraka predstavlja početak serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primjeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva.


Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra dobitnica Oskara Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

  • Originalni naziv: Dead to the World
  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Edicija: Prava krv
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Suki uviđa da su stvari već uveliko krenule po zlu. Njen dečko, vampir Bil, beži u Peru u istraživačku misiju, dok je Suki primorana da ostane uz njegovog šefa Erika, koji joj se i dalje svo vrijeme nabacuje. Iznenada, Suki pronalazi Erika, koji se prestrašeno naokolo šeta go potpuno izgubivši pamćenje, bez traga nestaje njen brat Džejson, a naizgled niotkuda se pojavljuje grupa beskrupuloznih i veoma moćnih vještica koje mijenjaju oblik i piju vampirsku krv. One su zamađijale Erika i nude Suki ogromnu nagradu da im ga preda. Pokušavajući da ga spase, Suki ga sakriva, i time sebe stavlja u središte sukoba između vještica, vampira i vukodlaka. Nije lako zamisliti vampire i vukodlake koji iskaču iza svakog ćoška, ali Harisova ima magičnu moć da upeca čitaoca i zamađija njegovu pažnju. The Monroe (LA) News-Star Knjiga Mrtav do mraka predstavlja početak serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primjeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva. Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra dobitnica Oskara Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter