Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Prava krv 2: Živeti mrtav u Dalasu

Prava krv 2: Živeti mrtav u Dalasu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-191-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V3222

Broj strana:

304

Težina:

415 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što je u prvom dijelu priče, romanu Mrtvi do mraka, srela Bila, vampira svog života, i postala predmet obožavanja ostalih krvopija, Suki Stakhaus počinje da radi za vampire koji žele da iskoriste njen dar čitanja misli. Među njima je i Erik, zgodni vampirski šerif Petog okruga i Bilov šef, koji bi rado prigrabio Suki za sebe. Po starom dobrom običaju, gdje god se lijepa Suki pojavi, iskrsnu i nevolje, te će njen odlazak na zadatak u Dalasu pokrenuti čitav niz kobnih i dramatičnih dešavanja, uz opasne vjerske fanatike, prepredene zanosne vampire, bića koja mijenjaju oblik i raskalašne šumske vile. Da li će iz društva živih mrtvaca Dalasa Suki izaći živa, zavisi jedino od njene hrabrosti i spretnosti.


Veoma zabavne knjige... Nije teško odgonetnuti zašto su romani serijala Prava krv toliko popularni među čitalačkom publikom.
The New Orleans Times


Uzbudljiva akcija, romansa i komedija; Harisova je stvorila svijet tako nalik našem, s tom razlikom što u našim životima nema pravih vampira i natprirodnih bića.
The Toronto Star


Obožavam maštoviti i kreativni svet Šarlejn Haris!
Kristina Fihan, bestseler pisac


Knjiga Živeti mrtav u Dalasu predstavlja drugi dio serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primjeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva.


Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra oskarovka Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

  • Originalni naziv: Living dead in Dallas...
  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Edicija: Prava krv
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Nakon što je u prvom dijelu priče, romanu Mrtvi do mraka, srela Bila, vampira svog života, i postala predmet obožavanja ostalih krvopija, Suki Stakhaus počinje da radi za vampire koji žele da iskoriste njen dar čitanja misli. Među njima je i Erik, zgodni vampirski šerif Petog okruga i Bilov šef, koji bi rado prigrabio Suki za sebe. Po starom dobrom običaju, gdje god se lijepa Suki pojavi, iskrsnu i nevolje, te će njen odlazak na zadatak u Dalasu pokrenuti čitav niz kobnih i dramatičnih dešavanja, uz opasne vjerske fanatike, prepredene zanosne vampire, bića koja mijenjaju oblik i raskalašne šumske vile. Da li će iz društva živih mrtvaca Dalasa Suki izaći živa, zavisi jedino od njene hrabrosti i spretnosti. Veoma zabavne knjige... Nije teško odgonetnuti zašto su romani serijala Prava krv toliko popularni među čitalačkom publikom. The New Orleans Times Uzbudljiva akcija, romansa i komedija; Harisova je stvorila svijet tako nalik našem, s tom razlikom što u našim životima nema pravih vampira i natprirodnih bića. The Toronto Star Obožavam maštoviti i kreativni svet Šarlejn Haris! Kristina Fihan, bestseler pisac Knjiga Živeti mrtav u Dalasu predstavlja drugi dio serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primjeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva. Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra oskarovka Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter