Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Praskozorje

Praskozorje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1164-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2269

Broj strana:

635

Težina:

850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Naizgled, Forks je isto mjesto kao i oduvijek; kišovito, malo, zabačeno. Pod krinkom svakodnevice, međutim, krhko savezništvo dvaju plemena što tu neopaženo obitavaju već više od stoljeća dolazi na dosad najveću kušnju.

Vampirska obitelj Cullen, sastavljena od pobornika mirnog suživota svojega i ljudskog roda, sprema se za velik dan u životu Edwarda, vječnog sedamnaestogodišnjaka. Edward je pronašao družicu voljnu odreći se ukupnog ljudskog života zato što ga voli: Bellu Swan, kćer šefa mjesne policije, koja je netom maturirala i već je spremna reći ono sudbonosno uzimam. Brak s Edwardom za Bellu znači i mukotrpan, dugotrajan proces preobrazbe u vampiricu.
Bellina promjena prekrsit će osnovni uvjet vjekovnog mira između Cullenovih i prastanovnika Forksa, indijanskog plemena Quileute. Pojedini Quileutei poprimaju obličje vukodlaka u blizini vampirske prijetnje kako bi zaštitili najbliže: trpjeli su Cullenove sve ovo vrijeme samo zato što nisu ugrozili nijedno ljudsko biće. Jacob Black, sin poglavice plemena, odrekao se i položaja vođe vučjeg čopora i svoje ljubavi prema Belli zbog općeg dobra, ali njezina skora i nepovratna promjena dovest će ga do točke pucanja...
Praskozorje je trijumfalni završni nastavak serijala Sumrak Stephenie Meyer, tetralogije koja je osvojila čitateljska srca diljem svijeta.

  • Originalni naziv: Breaking Dawn
  • Prevodilac: Tea Jovanović, Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Naizgled, Forks je isto mjesto kao i oduvijek; kišovito, malo, zabačeno. Pod krinkom svakodnevice, međutim, krhko savezništvo dvaju plemena što tu neopaženo obitavaju već više od stoljeća dolazi na dosad najveću kušnju. Vampirska obitelj Cullen, sastavljena od pobornika mirnog suživota svojega i ljudskog roda, sprema se za velik dan u životu Edwarda, vječnog sedamnaestogodišnjaka. Edward je pronašao družicu voljnu odreći se ukupnog ljudskog života zato što ga voli: Bellu Swan, kćer šefa mjesne policije, koja je netom maturirala i već je spremna reći ono sudbonosno uzimam. Brak s Edwardom za Bellu znači i mukotrpan, dugotrajan proces preobrazbe u vampiricu. Bellina promjena prekrsit će osnovni uvjet vjekovnog mira između Cullenovih i prastanovnika Forksa, indijanskog plemena Quileute. Pojedini Quileutei poprimaju obličje vukodlaka u blizini vampirske prijetnje kako bi zaštitili najbliže: trpjeli su Cullenove sve ovo vrijeme samo zato što nisu ugrozili nijedno ljudsko biće. Jacob Black, sin poglavice plemena, odrekao se i položaja vođe vučjeg čopora i svoje ljubavi prema Belli zbog općeg dobra, ali njezina skora i nepovratna promjena dovest će ga do točke pucanja... Praskozorje je trijumfalni završni nastavak serijala Sumrak Stephenie Meyer, tetralogije koja je osvojila čitateljska srca diljem svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter