Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Požuda - Sedam smrtnih grijeha

Požuda - Sedam smrtnih grijeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533160504

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B8547

Broj strana:

144

Težina:

268 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Požuda, autora Simona Blackburna, jedna je od knjiga iz te serije predavanja i, nakon Pohlepe, druga knjiga u toj seriji objavljena u biblioteci Facta.

U ovoj knjižici, filozof Simon Blackburn tvrdi da je, daleko od toga da bude proglašena grijehom, požuda ne samo korisna, već i esencijalna. Prvo definiravši požudu i ono što s njom nije u redu (sic!), Blackburn će nam pokazati put u samo njezino srce, te povezati uvide nekih od najsjajnijih mislilaca o seksu, ljudskoj prirodi i našim vlastitim kulturnim manama.

Prezentirat će nam različita stajališta o njoj tijekom povijesti Zapada, pokazati što su o požudi mislili Aristofan i Platon, stoici, te se posebno osvrnuti na kršćanski strah od ljudskog mesa koji je požudu uspješno katapultirao među smrtne grijehe.

  • Prevodilac: Ivana Galović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Požuda, autora Simona Blackburna, jedna je od knjiga iz te serije predavanja i, nakon Pohlepe, druga knjiga u toj seriji objavljena u biblioteci Facta. U ovoj knjižici, filozof Simon Blackburn tvrdi da je, daleko od toga da bude proglašena grijehom, požuda ne samo korisna, već i esencijalna. Prvo definiravši požudu i ono što s njom nije u redu (sic!), Blackburn će nam pokazati put u samo njezino srce, te povezati uvide nekih od najsjajnijih mislilaca o seksu, ljudskoj prirodi i našim vlastitim kulturnim manama. Prezentirat će nam različita stajališta o njoj tijekom povijesti Zapada, pokazati što su o požudi mislili Aristofan i Platon, stoici, te se posebno osvrnuti na kršćanski strah od ljudskog mesa koji je požudu uspješno katapultirao među smrtne grijehe.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter