Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Pozovi L za luzerku

Pozovi L za luzerku

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lisi Harrison


ISBN:

978-86-7702-102-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0197

Broj strana:

316

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Odbor ljepotica je na ivici da moli direktorku Barns da ih ponovo primi u OŠOO kada filmski režiser Rupert Man poziva djevojke na audiciju za svoj novi tinejdžerski blokbaster - Pozovi L za luzerku.

Mesi pakuje svoje somotske pantalone s ravnim nogavicama marke seven, vezuje svoje nove vještačke pramenove u visok konjski rep i kreće u LA zajedno sa svojim prijateljicama, i to u fah-moznom privatnom avionu filmskog studija. Ali, kada pristignu na mesto snimanja, svi počinju da se ponašaju prema Kler kao da je ona zvezda. Pozovi Š da skapiraš šta se dešava?! Pozovi Š za šta je sad ovo?

Kristen Gregori: Roditelji joj ne dozvoljavaju da promoli glavu iz Vestčestera, dok se njene prijateljice sjajno provode. Pa šta? Tu su momci iz akademije Brajervud da joj prave društvo, uključujući i simpatije određenih persona...

Ališa Rivera: Rad na razglasu OŠOO pokazao se kao odlična praksa za njenu trenutnu ulogu - izveštača Dnevne šarenice s mjesta snimanja.

Dilan Marvil: Na novoj je dijeti, sačinjenoj isključivo od ovsenih pahuljica. Dobro je što nije pozvana u LA, s obzirom na činjenicu da većinu vremena provodi trčeći u toalet.

Kler Lajens: Mažnjava glavnu ulogu. Sprijateljuje se s popularnom tinejdžerskom zvezdom. Otvaraju joj se vrata čudesnog svijeta - odlazi na glamurozne žurke, slika se za mnoge časopise i dobija na poklon gomilu besplatnih pari kedsica. Ona živi svoje snove! Ali, šta će se dogoditi kada Kem sazna da se Kler ljubi s jednom popularnom holivudskom zvezdom?

Klika... Jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

  • Originalni naziv: Dial L for Loser
  • Prevodilac: Gordana Fikret Đurković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Odbor ljepotica je na ivici da moli direktorku Barns da ih ponovo primi u OŠOO kada filmski režiser Rupert Man poziva djevojke na audiciju za svoj novi tinejdžerski blokbaster - Pozovi L za luzerku. Mesi pakuje svoje somotske pantalone s ravnim nogavicama marke seven, vezuje svoje nove vještačke pramenove u visok konjski rep i kreće u LA zajedno sa svojim prijateljicama, i to u fah-moznom privatnom avionu filmskog studija. Ali, kada pristignu na mesto snimanja, svi počinju da se ponašaju prema Kler kao da je ona zvezda. Pozovi Š da skapiraš šta se dešava?! Pozovi Š za šta je sad ovo? Kristen Gregori: Roditelji joj ne dozvoljavaju da promoli glavu iz Vestčestera, dok se njene prijateljice sjajno provode. Pa šta? Tu su momci iz akademije Brajervud da joj prave društvo, uključujući i simpatije određenih persona... Ališa Rivera: Rad na razglasu OŠOO pokazao se kao odlična praksa za njenu trenutnu ulogu - izveštača Dnevne šarenice s mjesta snimanja. Dilan Marvil: Na novoj je dijeti, sačinjenoj isključivo od ovsenih pahuljica. Dobro je što nije pozvana u LA, s obzirom na činjenicu da većinu vremena provodi trčeći u toalet. Kler Lajens: Mažnjava glavnu ulogu. Sprijateljuje se s popularnom tinejdžerskom zvezdom. Otvaraju joj se vrata čudesnog svijeta - odlazi na glamurozne žurke, slika se za mnoge časopise i dobija na poklon gomilu besplatnih pari kedsica. Ona živi svoje snove! Ali, šta će se dogoditi kada Kem sazna da se Kler ljubi s jednom popularnom holivudskom zvezdom? Klika... Jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter