Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Pozlaćena oštrica

Pozlaćena oštrica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0319-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1860

Broj strana:

297

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Lily Coblenz mlada je američka pustolovka koja želi praznike ugodno provesti u tadašnjoj britanskoj koloniji, Indiji. Ali jedna tragedija koja se dogodila deset godina ranije i u kojoj je ubijen mladi škotski časnik svojim će sjenama njezin odmor pretvoriti u noćnu moru i niz tragičnih događaja koje će pamtiti čitav život.

No, tu je istražitelj Joe Sandilands koji će svoju istragu započeti kad na jednoj večeri dokonih bogataša bude ubijen mladić, no sve će se zakomplicirati talačkom krizom a oteta će biti i mlada Amerikanka. Zbog zamršenih političkih odnosa istražitelju će ostati samo sedam dana za rješenje slučaja, a ako u tome ne uspije granica s Afganistanom pretvorit ce se u borbenu liniju…

Pozlaćena oštrica treći je slučaj istražitelja Joea Sandilandsa kojeg u svojoj seriji romana opisuje britanska književnica, a po mnogima i nasljednica Agathe Christie, Barbara Cleverly. Većina njezinih romana smještena je u Indiju u doba kolonijalizma, a zbog napetih i inteligentnih zapleta ubrzo su prevedeni na nekoliko svjetskih jezika.

  • Prevodilac: Patricija Vodopija
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Lily Coblenz mlada je američka pustolovka koja želi praznike ugodno provesti u tadašnjoj britanskoj koloniji, Indiji. Ali jedna tragedija koja se dogodila deset godina ranije i u kojoj je ubijen mladi škotski časnik svojim će sjenama njezin odmor pretvoriti u noćnu moru i niz tragičnih događaja koje će pamtiti čitav život. No, tu je istražitelj Joe Sandilands koji će svoju istragu započeti kad na jednoj večeri dokonih bogataša bude ubijen mladić, no sve će se zakomplicirati talačkom krizom a oteta će biti i mlada Amerikanka. Zbog zamršenih političkih odnosa istražitelju će ostati samo sedam dana za rješenje slučaja, a ako u tome ne uspije granica s Afganistanom pretvorit ce se u borbenu liniju… Pozlaćena oštrica treći je slučaj istražitelja Joea Sandilandsa kojeg u svojoj seriji romana opisuje britanska književnica, a po mnogima i nasljednica Agathe Christie, Barbara Cleverly. Većina njezinih romana smještena je u Indiju u doba kolonijalizma, a zbog napetih i inteligentnih zapleta ubrzo su prevedeni na nekoliko svjetskih jezika.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter