Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Povratak Mladog Princa

Povratak Mladog Princa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0786-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4817

Broj strana:

128

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

9,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mnogo puta sam se pitao, kao možda i vi sami, šta bi se dogodilo s malim princem, da danas živi među nama? Kakva bi mu bila mladost? Kako li bi svoju nevinu dušu uspio da sačuva od kaljanja?

Trebalo mi je mnogo godina da odgovorim na ta pitanja, a čak i tako, može biti da odgovori koje sam pronašao važe samo za mene. Ali možda (i to se nadam) oni mogu da posluže i da se djelimice osvijetli put deteta koje svako od nas nosi u sebi.

Zato se usuđujem da pišem tebi, dragi čitaoče, na početku novog stoljeća i novog milenijuma, sa svijetlijim pogledom na naše doba, da bih ti pomogao da budeš malo manje nesrećan.

Pošto sam to rekao, sada ću ti ispričati šta se desilo, upravo onako kako se zbilo.

Ako se osjećaš kao da si sam na svijetu, ako ti je duša još čista, ako ti u očima čak i sada vrca čuđenje djeteta, možda ćeš, dok budeš čitao ove stranice, naći da ti se zvjezde opet smiješe, i možda ćeš moći da ih čuješ kao da su petsto miliona zvona.

  • Originalni naziv: The Return of the Young...
  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnogo puta sam se pitao, kao možda i vi sami, šta bi se dogodilo s malim princem, da danas živi među nama? Kakva bi mu bila mladost? Kako li bi svoju nevinu dušu uspio da sačuva od kaljanja? Trebalo mi je mnogo godina da odgovorim na ta pitanja, a čak i tako, može biti da odgovori koje sam pronašao važe samo za mene. Ali možda (i to se nadam) oni mogu da posluže i da se djelimice osvijetli put deteta koje svako od nas nosi u sebi. Zato se usuđujem da pišem tebi, dragi čitaoče, na početku novog stoljeća i novog milenijuma, sa svijetlijim pogledom na naše doba, da bih ti pomogao da budeš malo manje nesrećan. Pošto sam to rekao, sada ću ti ispričati šta se desilo, upravo onako kako se zbilo. Ako se osjećaš kao da si sam na svijetu, ako ti je duša još čista, ako ti u očima čak i sada vrca čuđenje djeteta, možda ćeš, dok budeš čitao ove stranice, naći da ti se zvjezde opet smiješe, i možda ćeš moći da ih čuješ kao da su petsto miliona zvona.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter