Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Povratak

Povratak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4094-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3723

Broj strana:

328

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Trevor Benson nikad nije nameravao da se vrati u Nju Bern u Severnoj Karolini. Radio je u Avganistanu kao ortopedski hirurg sve dok jednog dana ispred bolnice nije eksplodirala minobacačka granata. Zadobivši teške povrede, vratio se u domovinu, a trošna, drvena kućica koju je nasledio od dede izgleda mu kao dobro mesto za oporavak, baš kao i bilo koje drugo.

U Nju Bernu brine o dedinim voljenim košnicama i priprema se za drugu specijalizaciju na fakultetu. Kada sretne Natali Masterson, zamenika šerifa, neplanirano će se kod njega probuditi osećanja koja ne može da ignoriše. Iako je očigledno da je i on njoj drag, Natali je povremeno neočekivano veoma suzdržana prema njemu. Trevor počinje da se pita šta je uzrok takvom njenom ponašanju.

U život mu ulazi još jedna tajnovita osoba, tinejdžerka Kali koja živi u obližnjem kampu za prikolice. Tvrdeći da joj je sedamnaest godina, ona radi u prodavnici mešovite robe i izbegava društvo. Otkrivši da se svojevremeno sprijateljila s njegovim dedom, Trevor se nada da Kali može da rasvetli misteriozne okolnosti pod kojima je njegov deda umro, ali ona nudi skromne nagoveštaje sve dok se ne ispostavi da je Kalina prošlost isprepletena sa starčevom smrću više nego što je Trevor mogao da pretpostavi.

U nastojanju da otkrije Nataline i Kaline tajne, Trevor će naučiti šta zaista znače ljubav i opraštanje... i da se u životu, da bismo krenuli dalje, često moram vratiti na mesto gde je sve počelo.

  • Originalni naziv: The Return
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Trevor Benson nikad nije nameravao da se vrati u Nju Bern u Severnoj Karolini. Radio je u Avganistanu kao ortopedski hirurg sve dok jednog dana ispred bolnice nije eksplodirala minobacačka granata. Zadobivši teške povrede, vratio se u domovinu, a trošna, drvena kućica koju je nasledio od dede izgleda mu kao dobro mesto za oporavak, baš kao i bilo koje drugo. U Nju Bernu brine o dedinim voljenim košnicama i priprema se za drugu specijalizaciju na fakultetu. Kada sretne Natali Masterson, zamenika šerifa, neplanirano će se kod njega probuditi osećanja koja ne može da ignoriše. Iako je očigledno da je i on njoj drag, Natali je povremeno neočekivano veoma suzdržana prema njemu. Trevor počinje da se pita šta je uzrok takvom njenom ponašanju. U život mu ulazi još jedna tajnovita osoba, tinejdžerka Kali koja živi u obližnjem kampu za prikolice. Tvrdeći da joj je sedamnaest godina, ona radi u prodavnici mešovite robe i izbegava društvo. Otkrivši da se svojevremeno sprijateljila s njegovim dedom, Trevor se nada da Kali može da rasvetli misteriozne okolnosti pod kojima je njegov deda umro, ali ona nudi skromne nagoveštaje sve dok se ne ispostavi da je Kalina prošlost isprepletena sa starčevom smrću više nego što je Trevor mogao da pretpostavi. U nastojanju da otkrije Nataline i Kaline tajne, Trevor će naučiti šta zaista znače ljubav i opraštanje... i da se u životu, da bismo krenuli dalje, često moram vratiti na mesto gde je sve počelo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter