Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Povijest umjetnosti

Povijest umjetnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-6926-20-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

N1029

Broj strana:

1030

Težina:

4200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

290,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo dopunjeno izdanje Povijesti umjetnosti knjiga je u kojoj ćemo uživati, u koju ćemo se udubljivati i kojoj ćemo se vraćati u godinama koje su pred nama.

Monumentalna povijest umjetnosti H. W. Jansona ključna je knjiga za proučavanje zapadne umjetnosti i uživanje u njoj, djelo u usporedbi s kojim se prosuđuju svi drugi pregledi povijesti umjetnosti. Taj rječiti tekst i neusporediva kvaliteta ilustracija upoznali su naraštaje čitatelja sa širokim svijetom zapadne umjetnosti i nadahnuli milijune ljubitelja umjetnosti.

Pripovijedanje o povijesti umjetnosti nadahnuto je, odmjereno i duhovito. Ono povećava našu sposobnost razumijevanja i procjenjivanja samih umjetničkih djela, a nema tek ulogu prikupljanja podataka o njima. Ovdje su objašnjene veze, prijelazi i usporedbe među stilovima i kulturama sve od doba paleolitskih špiljskih crteža pa do najnovijih eksperimentalnih instalacija. Priča o umjetnosti postaje pustolovina dok Povijest umjetnosti prati traganje za oblicima i tehnikama koje će zadovoljiti vječni poriv čovjeka za izražavanjem samoga sebe. Blizina svih ilustracija, kako onih u boji tako i crno-bijelih, dijelovima teksta u knjizi gdje se o njima raspravlja, povećava užitak osobnog otkrivanja.
1253 ilustracije

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x300
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo dopunjeno izdanje Povijesti umjetnosti knjiga je u kojoj ćemo uživati, u koju ćemo se udubljivati i kojoj ćemo se vraćati u godinama koje su pred nama. Monumentalna povijest umjetnosti H. W. Jansona ključna je knjiga za proučavanje zapadne umjetnosti i uživanje u njoj, djelo u usporedbi s kojim se prosuđuju svi drugi pregledi povijesti umjetnosti. Taj rječiti tekst i neusporediva kvaliteta ilustracija upoznali su naraštaje čitatelja sa širokim svijetom zapadne umjetnosti i nadahnuli milijune ljubitelja umjetnosti. Pripovijedanje o povijesti umjetnosti nadahnuto je, odmjereno i duhovito. Ono povećava našu sposobnost razumijevanja i procjenjivanja samih umjetničkih djela, a nema tek ulogu prikupljanja podataka o njima. Ovdje su objašnjene veze, prijelazi i usporedbe među stilovima i kulturama sve od doba paleolitskih špiljskih crteža pa do najnovijih eksperimentalnih instalacija. Priča o umjetnosti postaje pustolovina dok Povijest umjetnosti prati traganje za oblicima i tehnikama koje će zadovoljiti vječni poriv čovjeka za izražavanjem samoga sebe. Blizina svih ilustracija, kako onih u boji tako i crno-bijelih, dijelovima teksta u knjizi gdje se o njima raspravlja, povećava užitak osobnog otkrivanja. 1253 ilustracije

Dodatne informacije

Izdavač Stanek
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter