Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Povijest je u krivu

Povijest je u krivu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-464-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8607

Broj strana:

187

Težina:

295 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Novo intrigantno djelo poznatog istraživača tajni i misterija starih kultura čije su knjige prodane u više od 63 milijuna primjeraka!

Nakon proučavanja stotina drevnih zapisa i svetih mjesta, u knjizi Povijest je u krivu Däniken izlaže nove tvrdnje o svemu što su nas stoljećima uvjeravali da je istinito. Njegova saznanja provociraju, intrigiraju i postavljaju drska pitanja na koja se rijetki usuđuju odgovoriti.

Mnogima su poznate njegove tvrdnje o našem izvanzemaljskom podrijetlu, kao i o tome da su bogovi u koje vjerujemo zapravo izvanzemaljci, za što dokaze nalazi u svetim knjigama svih svjetskih religija.

Däniken hrabro preispituje uobičajene interpretacije naših svetih knjiga, ali i onoga što vjerujemo o povijesti. U ovoj se knjizi obračunava s neistomišljenicima te iznosi nove dokaze za svoje kontroverzne teorije koje su u međuvremenu postale dio popularne kulture.

  • Originalni naziv: History is Wrong
  • Prevodilac: Anka Munić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Novo intrigantno djelo poznatog istraživača tajni i misterija starih kultura čije su knjige prodane u više od 63 milijuna primjeraka! Nakon proučavanja stotina drevnih zapisa i svetih mjesta, u knjizi Povijest je u krivu Däniken izlaže nove tvrdnje o svemu što su nas stoljećima uvjeravali da je istinito. Njegova saznanja provociraju, intrigiraju i postavljaju drska pitanja na koja se rijetki usuđuju odgovoriti. Mnogima su poznate njegove tvrdnje o našem izvanzemaljskom podrijetlu, kao i o tome da su bogovi u koje vjerujemo zapravo izvanzemaljci, za što dokaze nalazi u svetim knjigama svih svjetskih religija. Däniken hrabro preispituje uobičajene interpretacije naših svetih knjiga, ali i onoga što vjerujemo o povijesti. U ovoj se knjizi obračunava s neistomišljenicima te iznosi nove dokaze za svoje kontroverzne teorije koje su u međuvremenu postale dio popularne kulture.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter