Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Povezani - iznenađujuća moć društvenih mreža i kako one utječu na naše živote

Povezani - iznenađujuća moć društvenih mreža i kako one utječu na naše živote

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-209-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5223

Broj strana:

327

Težina:

590 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mislite o sebi kao o pojedincu koji sam kreira svoju budućnost, manje ili više neovisno od upliva drugih? Nakon čitanja ove knjige uvjerit ćete se kako je svatko od nas puka ćelija u živčanom sustavu puno veće zvijeri. Ako netko koga jedva poznajete pročita ovu knjigu, vaš bi se život mogao zauvijek promijeniti. Kako? Pročitajte je sami i saznajte.

Pet osnovnih pravila opisuje odnose između pojedinaca i njihovih mreža, uključujući međusobne prilagodbe, utjecaj prijatelja i prijateljevih prijatelja, što dovodi do toga da mreža ima svoj vlastiti život. No, rezultat ovog istraživanja mogao bi vas iznenaditi: mreža, osim pozitivnog upliva, služi i kao prijenosnik zaraze, tvori epidemije opsjednutosti, može vam odmoći ako želite prestati pušiti, može u sekundi proširiti paniku koja će dovesti do pada svjetskog gospodarstva, utjecati za koga ćete glasati…

Detaljan, popularan, zanimljiv i nerijetko duhovit prikaz ovog složenog fenomena, Povezani je originalni vodič u mehaniku i važnost potpuno nove znanosti društvenih mreža. Otkrit će vam strukturu nevidljivih veza koje nas međusobno povezuju i na taj nas način oblikuju. Supružnici, rođaci, prijatelji, prijatelji naših prijatelja i prijatelji njihovih prijatelja na nas utječu na načine koje ne možemo ni zamisliti – u dobru i u zlu.

Puna fascinantnih priča i primjera, ova je knjiga već proglašena najvažnijom knjigom desetljeća, a priznanja poput Books for a Better Life Award, 15 knjiga koje morate pročitati 2010. godine u izboru Good Magazinea, Top 20 Business Book of 2009 po izboru Business Weeka te preporuka slavne Oprah Winfrey taj status samo potvrđuju.

Kako bi hrvatskim čitateljima što vjernije dočarao društvene veze, Algoritam se povezao s Loredanom Maravić koja je knjigu vjerno prevela, dok je Marina Leskovar naslovnom ilustracijom dočarala samu strukturu društvenih mreža.

  • Originalni naziv: Conected: The Suprising...
  • Prevodilac: Loredana Maravić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mislite o sebi kao o pojedincu koji sam kreira svoju budućnost, manje ili više neovisno od upliva drugih? Nakon čitanja ove knjige uvjerit ćete se kako je svatko od nas puka ćelija u živčanom sustavu puno veće zvijeri. Ako netko koga jedva poznajete pročita ovu knjigu, vaš bi se život mogao zauvijek promijeniti. Kako? Pročitajte je sami i saznajte. Pet osnovnih pravila opisuje odnose između pojedinaca i njihovih mreža, uključujući međusobne prilagodbe, utjecaj prijatelja i prijateljevih prijatelja, što dovodi do toga da mreža ima svoj vlastiti život. No, rezultat ovog istraživanja mogao bi vas iznenaditi: mreža, osim pozitivnog upliva, služi i kao prijenosnik zaraze, tvori epidemije opsjednutosti, može vam odmoći ako želite prestati pušiti, može u sekundi proširiti paniku koja će dovesti do pada svjetskog gospodarstva, utjecati za koga ćete glasati… Detaljan, popularan, zanimljiv i nerijetko duhovit prikaz ovog složenog fenomena, Povezani je originalni vodič u mehaniku i važnost potpuno nove znanosti društvenih mreža. Otkrit će vam strukturu nevidljivih veza koje nas međusobno povezuju i na taj nas način oblikuju. Supružnici, rođaci, prijatelji, prijatelji naših prijatelja i prijatelji njihovih prijatelja na nas utječu na načine koje ne možemo ni zamisliti – u dobru i u zlu. Puna fascinantnih priča i primjera, ova je knjiga već proglašena najvažnijom knjigom desetljeća, a priznanja poput Books for a Better Life Award, 15 knjiga koje morate pročitati 2010. godine u izboru Good Magazinea, Top 20 Business Book of 2009 po izboru Business Weeka te preporuka slavne Oprah Winfrey taj status samo potvrđuju. Kako bi hrvatskim čitateljima što vjernije dočarao društvene veze, Algoritam se povezao s Loredanom Maravić koja je knjigu vjerno prevela, dok je Marina Leskovar naslovnom ilustracijom dočarala samu strukturu društvenih mreža.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter