Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Potpuno otvoreno i bez uvijanja

Potpuno otvoreno i bez uvijanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0760-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7743

Broj strana:

224

Težina:

260 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako pronaći, zadržati i razumjeti muškarca.

Od autora bestselera New York Timesa Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac.

U knjizi Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac, koja je odmah po objavljivanju dospjela na prvo mjesto liste bestselera New York Timesa, Stiv Harvi je milionima žena širom svijeta objasnio šta muškarci zaista misle o ljubavi, intimnosti i obavezama. U svojoj novoj knjizi on se usredsređuje na ono što muškarce motiviše, dajući ženama savjete o tome kako da to znanje upotrijebe da bi u vezama dobile ono što one žele, bilo da je to pomoć u kući, odgovarajuća pažnja u spavaćoj sobi, više novca na zajedničkom bankovnom računu ili iskren odgovor na teška pitanja, kao što su: Jesi li posvećen izgradnji naše zajedničke budućnosti? Da li te moj uspjeh plaši? Jesi li me prevario?

U knjizi Potpuno otvoreno i bez uvijanja: kako pronaći, zadržati i razumjeti muškarca, Stiv Harvi nam otkriva:

- Kako da od svog muškarca izvučete istinu
- Savjeti za zabavljanje, po dekadama
- Kako prestati sa zvocanjem i postići sklad u kući

Na osnovu bogatog životnog iskustva i povratnih informacija koje su žene podijelile s njim, Harvi vam nudi svoju mudrost u vezi s mnoštvom tema koje su danas značajne za oba pola, protkanu i ličnim anegdotama iz sopstvene porodične istorije. Uvijek neposredan, često duhovit i nevjerovatno pronicljiv, kao medijska zvijezda, komičar, filantrop i (na kraju krajeva) srećno oženjen muškarac, Stiv Harvi još jednom dokazuje da je kralj ljubavnih veza.

  • Originalni naziv: Straight Talk, No Chaser...
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako pronaći, zadržati i razumjeti muškarca. Od autora bestselera New York Timesa Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac. U knjizi Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac, koja je odmah po objavljivanju dospjela na prvo mjesto liste bestselera New York Timesa, Stiv Harvi je milionima žena širom svijeta objasnio šta muškarci zaista misle o ljubavi, intimnosti i obavezama. U svojoj novoj knjizi on se usredsređuje na ono što muškarce motiviše, dajući ženama savjete o tome kako da to znanje upotrijebe da bi u vezama dobile ono što one žele, bilo da je to pomoć u kući, odgovarajuća pažnja u spavaćoj sobi, više novca na zajedničkom bankovnom računu ili iskren odgovor na teška pitanja, kao što su: Jesi li posvećen izgradnji naše zajedničke budućnosti? Da li te moj uspjeh plaši? Jesi li me prevario? U knjizi Potpuno otvoreno i bez uvijanja: kako pronaći, zadržati i razumjeti muškarca, Stiv Harvi nam otkriva: - Kako da od svog muškarca izvučete istinu - Savjeti za zabavljanje, po dekadama - Kako prestati sa zvocanjem i postići sklad u kući Na osnovu bogatog životnog iskustva i povratnih informacija koje su žene podijelile s njim, Harvi vam nudi svoju mudrost u vezi s mnoštvom tema koje su danas značajne za oba pola, protkanu i ličnim anegdotama iz sopstvene porodične istorije. Uvijek neposredan, često duhovit i nevjerovatno pronicljiv, kao medijska zvijezda, komičar, filantrop i (na kraju krajeva) srećno oženjen muškarac, Stiv Harvi još jednom dokazuje da je kralj ljubavnih veza.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter