Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Posveta

Posveta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-789-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5655

Broj strana:

310

Težina:

280 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kate Hollis usred noći probudit će histeričan poziv njezine najbolje prijateljice iz djetinjstva koja ima bombastičnu vijest: Jake Sharpe, Kateina simpatija iz srednje škole, koji je u međuvremenu postao glazbena megazvijezda, upravo se vratio u njihov rodni gradić! Ne časeći ni časa, Kate će iz Charlestona u kojem živi i ima prilično ozbiljan posao, sjesti na prvi avion, presjesti tri puta i u predbožićno se jutro nacrtati ispred kuće svojih roditelja.

Iako ga nije vidjela trinaest godina, još uvijek ima potrebu poravnati račune s Jakeom: ne samo da je nestao iz njezina života za vrijeme maturalne večeri, već se ponovno pojavio tek onda kad se proslavio pjesmom u kojoj je opjevao njihovo prvo seksualno iskustvo. Pjesmom koja je zasjela na prvo mjesto Billboardove ljestvice.

A svi hitovi koji su uslijedili i koji svi redom govore o njihovoj mladenačkoj ljubavi, Jakeu su donijeli slavu, novac i prostor u trač-rubrikama, a Kate su godinama samo iritirali. Nakon toliko čekanja, Kate je napokon dočekala svoj trenutak: sve što je u njoj godinama kuhalo sasut će mu u lice, pa makar to prenosile sve TV-postaje u zemlji! Emma McLaughlin i Nicola Kraus proslavile su se romanom Dnevnici jedne dadilje i mnogi ih smatraju začetnicama takozvanog chick-lita. Svoj zvjezdani status potvrdile su i trećim romanom, Posveta, koji nam kao i prethodni donosi karizmatičnu heroinu s kojom se nijednoj ženi nije teško poistovjetiti.

Hrvatski prijevod trećeg romana ovog megapopularnog dvojca još jednom nam donosi Božica Jakovlev, a ilustracija na naslovnici preuzeta je s originalnog, američkog izdanja.

  • Originalni naziv: Dedication
  • Prevodilac: Božica Jakovlev
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 85x125
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kate Hollis usred noći probudit će histeričan poziv njezine najbolje prijateljice iz djetinjstva koja ima bombastičnu vijest: Jake Sharpe, Kateina simpatija iz srednje škole, koji je u međuvremenu postao glazbena megazvijezda, upravo se vratio u njihov rodni gradić! Ne časeći ni časa, Kate će iz Charlestona u kojem živi i ima prilično ozbiljan posao, sjesti na prvi avion, presjesti tri puta i u predbožićno se jutro nacrtati ispred kuće svojih roditelja. Iako ga nije vidjela trinaest godina, još uvijek ima potrebu poravnati račune s Jakeom: ne samo da je nestao iz njezina života za vrijeme maturalne večeri, već se ponovno pojavio tek onda kad se proslavio pjesmom u kojoj je opjevao njihovo prvo seksualno iskustvo. Pjesmom koja je zasjela na prvo mjesto Billboardove ljestvice. A svi hitovi koji su uslijedili i koji svi redom govore o njihovoj mladenačkoj ljubavi, Jakeu su donijeli slavu, novac i prostor u trač-rubrikama, a Kate su godinama samo iritirali. Nakon toliko čekanja, Kate je napokon dočekala svoj trenutak: sve što je u njoj godinama kuhalo sasut će mu u lice, pa makar to prenosile sve TV-postaje u zemlji! Emma McLaughlin i Nicola Kraus proslavile su se romanom Dnevnici jedne dadilje i mnogi ih smatraju začetnicama takozvanog chick-lita. Svoj zvjezdani status potvrdile su i trećim romanom, Posveta, koji nam kao i prethodni donosi karizmatičnu heroinu s kojom se nijednoj ženi nije teško poistovjetiti. Hrvatski prijevod trećeg romana ovog megapopularnog dvojca još jednom nam donosi Božica Jakovlev, a ilustracija na naslovnici preuzeta je s originalnog, američkog izdanja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter