Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Poštene iluzije

Poštene iluzije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-7710-465-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4751

Broj strana:

493

Težina:

625 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Romansa, čarolija, hladnokrvna osveta... priča o ljubavi i intrigama koja povezuje tri decenije. Svijet u kojem se prepliću strast i misterija, svijet u kojem je sve iluzija...

Maksimilijan Nuvel svjetski je poznat mađioničar, a njegova prelijepa i tvrdoglava kćerka Roksana od oca je naslijedila talenat ali i jednu vrlo neobičnu sklonost: oboje su nevjerovatno vješti kradljivci dragulja. Dio njihove porodice je i Luk Kalahan, zanosni mladić kojeg je Maks još davno usvojio. Roksi i Luk pridružuju se Maksu na sceni i izvode tačke od kojih zastaje dah, ali kada publika ne gleda, učestvuju u izvođenju podjednako komplikovanih krađa. Luk je prevarant, usamljenik, muškarac zbog kojeg žene drhte, ali i čovjek koji će osvojiti Roksanino srce - iako se neprestano sukobljavaju, na kraju shvataju da su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, Luka progoni strah da će prošlost dovesti u opasnost njegovu novu porodicu - na meti je hladnokrvnog Sema Vajata, koji se zarekao da će se osvetiti Nuvelovima.
Mračne tajne koje krije mogle bi da sruše Roksaninu kulu od karata i razbiju joj sve iluzije... I njeno srce.

  • Originalni naziv: Honest illusions
  • Prevodilac: Mirjana Živković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Romansa, čarolija, hladnokrvna osveta... priča o ljubavi i intrigama koja povezuje tri decenije. Svijet u kojem se prepliću strast i misterija, svijet u kojem je sve iluzija... Maksimilijan Nuvel svjetski je poznat mađioničar, a njegova prelijepa i tvrdoglava kćerka Roksana od oca je naslijedila talenat ali i jednu vrlo neobičnu sklonost: oboje su nevjerovatno vješti kradljivci dragulja. Dio njihove porodice je i Luk Kalahan, zanosni mladić kojeg je Maks još davno usvojio. Roksi i Luk pridružuju se Maksu na sceni i izvode tačke od kojih zastaje dah, ali kada publika ne gleda, učestvuju u izvođenju podjednako komplikovanih krađa. Luk je prevarant, usamljenik, muškarac zbog kojeg žene drhte, ali i čovjek koji će osvojiti Roksanino srce - iako se neprestano sukobljavaju, na kraju shvataju da su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, Luka progoni strah da će prošlost dovesti u opasnost njegovu novu porodicu - na meti je hladnokrvnog Sema Vajata, koji se zarekao da će se osvetiti Nuvelovima. Mračne tajne koje krije mogle bi da sruše Roksaninu kulu od karata i razbiju joj sve iluzije... I njeno srce.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter