Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Poslužiti hladno

Poslužiti hladno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-578-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8940

Broj strana:

585

Težina:

1030 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Proljeće je stiglo u Styriju. Što znači da stiže i rat.
Krv se prolijeva već devetnaest godina. Nemilosrdni nadvojvoda Orso vodi žestoku borbu protiv nesložne Lige Osmorice, i njihova su ratovanja posve opustošila cijelu zemlju. Dok vojske gaze, glave se kotrljaju i gradovi gore, a iza kulisa bankari, svećenici i starije, mračnije sile igraju smrtonosnu igru odabira budućeg kralja.

Rat možda i jest pakao, ali za Monzu Murcatto, zvanu Talinska Guja, najstrašniju i najznamenitiju plaćenicu u službi nadvojvode Orsa, to je ujedno i izvrstan način stjecanja bogatstva. Svojim je pobjedama stekla slavu – možda i malo previše slave, što se njezinog poslodavca tiče. Izdana i bačena s litice, Murcatto biva nagrađena slomljenim tijelom i jarosnom željom da se osveti. Sedmorica krivaca moraju umrijeti, po svaku cijenu.

Proljeće je stiglo u Styriju. Što znači da stiže i osveta.
Omiljen među Algoritmovim čitateljima kao autor trilogije Prvi zakon, Joe Abercrombie predstavlja se svojim novim hitom krvave, duhovite i britko ispisane fantastike. Roman Poslužiti hladno dobitnik je nagrade David Gemmell Legend za 2010. godinu.

  • Originalni naziv: Best Served Cold
  • Prevodilac: Anja Majanarić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Proljeće je stiglo u Styriju. Što znači da stiže i rat. Krv se prolijeva već devetnaest godina. Nemilosrdni nadvojvoda Orso vodi žestoku borbu protiv nesložne Lige Osmorice, i njihova su ratovanja posve opustošila cijelu zemlju. Dok vojske gaze, glave se kotrljaju i gradovi gore, a iza kulisa bankari, svećenici i starije, mračnije sile igraju smrtonosnu igru odabira budućeg kralja. Rat možda i jest pakao, ali za Monzu Murcatto, zvanu Talinska Guja, najstrašniju i najznamenitiju plaćenicu u službi nadvojvode Orsa, to je ujedno i izvrstan način stjecanja bogatstva. Svojim je pobjedama stekla slavu – možda i malo previše slave, što se njezinog poslodavca tiče. Izdana i bačena s litice, Murcatto biva nagrađena slomljenim tijelom i jarosnom željom da se osveti. Sedmorica krivaca moraju umrijeti, po svaku cijenu. Proljeće je stiglo u Styriju. Što znači da stiže i osveta. Omiljen među Algoritmovim čitateljima kao autor trilogije Prvi zakon, Joe Abercrombie predstavlja se svojim novim hitom krvave, duhovite i britko ispisane fantastike. Roman Poslužiti hladno dobitnik je nagrade David Gemmell Legend za 2010. godinu.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter