Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Poslednja vojvotkinja

Poslednja vojvotkinja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Daisy Goodwin


ISBN:

978-86-521-1377-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

M6543

Broj strana:

462

Težina:

588 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Krajem devetnaestog veka, „pozlaćeno doba“ u Americi iznedrilo je brojne milionere čije su se kćeri po obrazovanju, ukusu i otmenosti mogle ravnati s pripadnicama najvećih plemićkih kuća u Evropi, ali kojima roditelji nisu mogli podariti ono ključno – titulu. U isto vreme, mnoge evropske aristokratske porodice grcaju u dugovima i posmatraju svoja imanja i zamkove kako propadaju: idealna prilika za obe strane, za jedne mogućnost da se američki novac iskoristi za obnovu nekadašnjeg sjaja, za druge šansa da drečavi sjaj skorojevićkog bogatstva priguše patinom nekog vekovima starog prezimena. Jedna od takvih milionerskih kćeri jeste i Kora Keš.

Srčana, lepa, svojeglava, pomalo sebična ali puna života, Kora je devojka koja zapravo žudi za slobodom. Svesna da je naslednica možda i najvećeg bogatstva u Americi, ona zna i to da uzdahe oko nje ne izaziva njena lepota, već novac njenih roditelja.

Kada je majka pošalje u Englesku ne bi li joj obezbedila aristokratski brak, Kora biva iznenađena dobrodošlicom na koju nailazi. Velike engleske kuće u koje će odlaziti na prijeme imaju hladnu i odbojnu atmosferu prožetu intrigama gospode i šaputanjem posluge. Tek kada preda svoje srce čoveku koga jedva i da poznaje, Kora će shvatiti da ne razume pravila igre u kojoj se našla a da će pobednik odlučivati o njenoj budućnosti.

  • Originalni naziv: My Last Duchess
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Krajem devetnaestog veka, „pozlaćeno doba“ u Americi iznedrilo je brojne milionere čije su se kćeri po obrazovanju, ukusu i otmenosti mogle ravnati s pripadnicama najvećih plemićkih kuća u Evropi, ali kojima roditelji nisu mogli podariti ono ključno – titulu. U isto vreme, mnoge evropske aristokratske porodice grcaju u dugovima i posmatraju svoja imanja i zamkove kako propadaju: idealna prilika za obe strane, za jedne mogućnost da se američki novac iskoristi za obnovu nekadašnjeg sjaja, za druge šansa da drečavi sjaj skorojevićkog bogatstva priguše patinom nekog vekovima starog prezimena. Jedna od takvih milionerskih kćeri jeste i Kora Keš. Srčana, lepa, svojeglava, pomalo sebična ali puna života, Kora je devojka koja zapravo žudi za slobodom. Svesna da je naslednica možda i najvećeg bogatstva u Americi, ona zna i to da uzdahe oko nje ne izaziva njena lepota, već novac njenih roditelja. Kada je majka pošalje u Englesku ne bi li joj obezbedila aristokratski brak, Kora biva iznenađena dobrodošlicom na koju nailazi. Velike engleske kuće u koje će odlaziti na prijeme imaju hladnu i odbojnu atmosferu prožetu intrigama gospode i šaputanjem posluge. Tek kada preda svoje srce čoveku koga jedva i da poznaje, Kora će shvatiti da ne razume pravila igre u kojoj se našla a da će pobednik odlučivati o njenoj budućnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter