Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Poslednja teorema

Poslednja teorema

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0488-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5181

Broj strana:

420

Težina:

378 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

TAJANSTVENA TEOREMA
Randžit Sabramanijan, student astronomije u Šri Lanki, postaje opsednut tri stotine godina nerešenim problemom teoreme koja bi mogla otkriti tajnu univerzuma.

INVAZIJA
Za to vrijeme, na udaljenosti od trideset svetlosnih godina, Grand Galaktici pretražuju univerzum u potrazi za inteligentnim oblicima života, s ciljem da unište sve što bi prijetilo njihovoj dominaciji svemirom. Kada na udaljenoj plavoj planeti otkriju znake prve upotrebe nuklearnog oružja, Galaktici šalju ogromnu flotu potčinjenih rasa da iskoreni ratoborne stanovnike.

BEŠUMNA GRMLJAVINA
Suprotno svojim principima, Randžit počinje da radi za tajnu međunarodnu organizaciju Pax per fidem koju predvodi ratni huškač, penzionisani potpukovnik Bledso. Oni su razvili smrtonosno elektromagnetno oružje pod nazivom Bešumna grmljavina koje može da uništiti sve elektronske uređaje na svijetu. Uprkos naporima svijetskih velesila Amerike, Kine i Evrope da očuvaju mir, one će se ipak naći u situaciji da otpočnu borbu za svijetsku dominaciju. U međuvremenu, vrhunac proslave izgradnje svemirskog lifta predstavljaju prve Olimpijske igre na Mesecu. Kada prva vanzemaljska letjelica bude slučajno primjećena Randžit će morati da preispita svoje postupke u pokušaju da spasi živote ne samo svoje porodice već cijelog čovječanstva.

  • Originalni naziv: The Last Theoreme
  • Prevodilac: Milan Marković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

TAJANSTVENA TEOREMA Randžit Sabramanijan, student astronomije u Šri Lanki, postaje opsednut tri stotine godina nerešenim problemom teoreme koja bi mogla otkriti tajnu univerzuma. INVAZIJA Za to vrijeme, na udaljenosti od trideset svetlosnih godina, Grand Galaktici pretražuju univerzum u potrazi za inteligentnim oblicima života, s ciljem da unište sve što bi prijetilo njihovoj dominaciji svemirom. Kada na udaljenoj plavoj planeti otkriju znake prve upotrebe nuklearnog oružja, Galaktici šalju ogromnu flotu potčinjenih rasa da iskoreni ratoborne stanovnike. BEŠUMNA GRMLJAVINA Suprotno svojim principima, Randžit počinje da radi za tajnu međunarodnu organizaciju Pax per fidem koju predvodi ratni huškač, penzionisani potpukovnik Bledso. Oni su razvili smrtonosno elektromagnetno oružje pod nazivom Bešumna grmljavina koje može da uništiti sve elektronske uređaje na svijetu. Uprkos naporima svijetskih velesila Amerike, Kine i Evrope da očuvaju mir, one će se ipak naći u situaciji da otpočnu borbu za svijetsku dominaciju. U međuvremenu, vrhunac proslave izgradnje svemirskog lifta predstavljaju prve Olimpijske igre na Mesecu. Kada prva vanzemaljska letjelica bude slučajno primjećena Randžit će morati da preispita svoje postupke u pokušaju da spasi živote ne samo svoje porodice već cijelog čovječanstva.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter