Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Poslednja tajna hrama

Poslednja tajna hrama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pol Sasman


ISBN:

V1439

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1440

Broj strana:

515

Težina:

626 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jerusalim, 70. godina pre nove ere. Dok rimske legije opsedaju sveti hram, jednom dečaku je na čuvanje poverena tajna koju mora da čuva životom…

Južna Nemačka, decembar 1944. Šest iznurenih logoraša nose tajanstveni sanduk duboko u napušteni rudnik. I oni će platiti životom da bi tajna ostala tajna…

Egipat, Dolina kraljeva, danas. Policija među iskopinama otkriva leš. Slučaj je na prvi pogled krajnje jednostavan, ali što više inspektor Jusuf Halifa iz Luksorske policije otkriva o pokojniku, to ga obuzima veći nemir. A njegova istraga postaje sve samo ne rutinska. Halifa to još ne zna, ali se nalazi na tragu izuzetnog, davno izgubljenog artefakta koji bi, u pogrešnim rukama, mogao da izazove bujicu krvi na Bliskom istoku. Put kojim je krenuo opasan je - ali njime ne hoda sam.

Od drevnog Jerusalima, krstaških pohoda, katarskih jeretika i šifrovanih srednjovjekovnih rukopisa, pa do holokausta, skrivenog nacističkog blaga i zapaljive sadašnjosti Bliskog istoka, Posljednja tajna Hrama je nesvakidašnja, neodoljiva i vratolomna pustolovina.

  • Originalni naziv: The Last Secret of the...
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jerusalim, 70. godina pre nove ere. Dok rimske legije opsedaju sveti hram, jednom dečaku je na čuvanje poverena tajna koju mora da čuva životom… Južna Nemačka, decembar 1944. Šest iznurenih logoraša nose tajanstveni sanduk duboko u napušteni rudnik. I oni će platiti životom da bi tajna ostala tajna… Egipat, Dolina kraljeva, danas. Policija među iskopinama otkriva leš. Slučaj je na prvi pogled krajnje jednostavan, ali što više inspektor Jusuf Halifa iz Luksorske policije otkriva o pokojniku, to ga obuzima veći nemir. A njegova istraga postaje sve samo ne rutinska. Halifa to još ne zna, ali se nalazi na tragu izuzetnog, davno izgubljenog artefakta koji bi, u pogrešnim rukama, mogao da izazove bujicu krvi na Bliskom istoku. Put kojim je krenuo opasan je - ali njime ne hoda sam. Od drevnog Jerusalima, krstaških pohoda, katarskih jeretika i šifrovanih srednjovjekovnih rukopisa, pa do holokausta, skrivenog nacističkog blaga i zapaljive sadašnjosti Bliskog istoka, Posljednja tajna Hrama je nesvakidašnja, neodoljiva i vratolomna pustolovina.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter