Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Posle ljubavi

Posle ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Elen Feldman


ISBN:

978-86-521-2366-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5085

Broj strana:

344

Težina:

445 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ova dirljiva priča o sudbinama tri prijateljice inspirisana je istinitim događajem iz Drugog svetskog rata, kad je devetnaest mladića iz jednog malog američkog mesta stradalo pri iskrcavanju u Normandiju.

Godina je 1941. Bejb je snalažljiva, misli svojom glavom i ne pomišlja da će ikad pobeći iz siromašnog malog mesta u Masačusetsu. Onda izbija Drugi svetski rat i sve se menja. Bejb se pita da li da se uda za dobroćudnog Kloda; njena prijateljica Grejs, koja je udata za izveštača lokalnih novina, plaši se da će ostati sama s malim detetom kad joj muža pošalju u rat; Mili, treća članica njihovog trija iz detinjstva, udaje se za momka koji je večito odbijao da se skrasi.
Dok u svetu besni rat, život kod kuće ima svoje bitke, poraze i pobede. No niko ne zna kakav će biti život kad se muškarci vrate kući. Od posleratnih trauma do ženskih prava, od rasnih nepravdi do antisemitizma, Bejb, Grejs i Mili prolaze kroz sve mene društva u previranju. Usput će naučiti šta znači biti žena, majka, prijatelj, borac i preživeli, ali i da se snaga ljudske volje i vere u bolje sutra, koje nas nose kroz sve nedaće u životu, mogu meriti jedino sa snagom ljubavi.
Prekrasan, zapanjujući i bolan, roman Posle ljubavi posvećen je ženama koje su odredile sudbinu zemlje.

  • Originalni naziv: Next to Love
  • Prevodilac: Dijana Radinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova dirljiva priča o sudbinama tri prijateljice inspirisana je istinitim događajem iz Drugog svetskog rata, kad je devetnaest mladića iz jednog malog američkog mesta stradalo pri iskrcavanju u Normandiju. Godina je 1941. Bejb je snalažljiva, misli svojom glavom i ne pomišlja da će ikad pobeći iz siromašnog malog mesta u Masačusetsu. Onda izbija Drugi svetski rat i sve se menja. Bejb se pita da li da se uda za dobroćudnog Kloda; njena prijateljica Grejs, koja je udata za izveštača lokalnih novina, plaši se da će ostati sama s malim detetom kad joj muža pošalju u rat; Mili, treća članica njihovog trija iz detinjstva, udaje se za momka koji je večito odbijao da se skrasi. Dok u svetu besni rat, život kod kuće ima svoje bitke, poraze i pobede. No niko ne zna kakav će biti život kad se muškarci vrate kući. Od posleratnih trauma do ženskih prava, od rasnih nepravdi do antisemitizma, Bejb, Grejs i Mili prolaze kroz sve mene društva u previranju. Usput će naučiti šta znači biti žena, majka, prijatelj, borac i preživeli, ali i da se snaga ljudske volje i vere u bolje sutra, koje nas nose kroz sve nedaće u životu, mogu meriti jedino sa snagom ljubavi. Prekrasan, zapanjujući i bolan, roman Posle ljubavi posvećen je ženama koje su odredile sudbinu zemlje.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter