Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Poruka tvom srcu

Poruka tvom srcu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Niv Grin


ISBN:

978-86-10-00055-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5229

Broj strana:

280

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Frenki Rouli previše je praktičnog duha da bi vjerovala u karmu ili sudbinu, i previše zauzeta poslom da bi imala vremena za porodicu i prijatelje. Ne ispušta mobilni iz ruku, nikad se ne odvaja od njega i to joj je najjača veza koju ima u životu. Zbog toga, kada izgubi svoj dragocjeni aparatić na važnom poslovnom putovanju u San Francisko, Frenki je van sebe - čitav njen život bio je u njemu.

Naravno, može da koristi drugi, ali to nije isto. U nepoznatom je gradu bez svog starog mobilnog, bez kontakata, bez ičega. A šlag na torti je kada počnu da joj stižu poruke namjenjene nekom drugom - nekome ko se zove Ejmi i ko je očigledno jedna veoma zabavna osoba koja baš voli da se dopisuje sa svojom porodicom. Ipak, dok malo-pomalo saznaje detalje Ejminog života, sačekaće je nekoliko iznenađenja, a najveće od svih jeste to kako život može zauvjek da se promijeni zbog izgubljenog telefona.

Fenomenalna priča... Ganuće vas do suza! - Woman

  • Originalni naziv: A message to your heart...
  • Prevodilac: Matilda Maloku
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Frenki Rouli previše je praktičnog duha da bi vjerovala u karmu ili sudbinu, i previše zauzeta poslom da bi imala vremena za porodicu i prijatelje. Ne ispušta mobilni iz ruku, nikad se ne odvaja od njega i to joj je najjača veza koju ima u životu. Zbog toga, kada izgubi svoj dragocjeni aparatić na važnom poslovnom putovanju u San Francisko, Frenki je van sebe - čitav njen život bio je u njemu. Naravno, može da koristi drugi, ali to nije isto. U nepoznatom je gradu bez svog starog mobilnog, bez kontakata, bez ičega. A šlag na torti je kada počnu da joj stižu poruke namjenjene nekom drugom - nekome ko se zove Ejmi i ko je očigledno jedna veoma zabavna osoba koja baš voli da se dopisuje sa svojom porodicom. Ipak, dok malo-pomalo saznaje detalje Ejminog života, sačekaće je nekoliko iznenađenja, a najveće od svih jeste to kako život može zauvjek da se promijeni zbog izgubljenog telefona. Fenomenalna priča... Ganuće vas do suza! - Woman

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter