Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Žuti svet

Žuti svet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2857-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V5967

Broj strana:

215

Težina:

238 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Verujte u svoje snove i snovi će se ostvariti.

Knjiga prodata u milionima primeraka u više od dvadeset pet zemalja.

Albert Espinosa je španski scenarista i pisac. Sa četrnaest godina oboleo je od raka. Njegova borba s bolešću trajala je čitavu deceniju - za to vreme je ostao bez jedne noge, jednog plućnog krila i dobrog komada jetre. Uprkos svemu tome, Espinosina knjiga Žuti svet nije pripovest o bolesti i gubitku već priča o onom što je, zahvaljujući bolesti, dobio.

Podstaknuta temama koje su tabu, ova knjiga puna je svetlosti i života. U njoj je predstavljen žuti svet - svet sunčeve svetlosti, radosti i lepote, svet koji je svakom nadohvat ruke, a on ne samo da se nalazi oko nas već čini i deo nas. Autor u dvadeset tri poglavlja pripoveda o svojim iskustvima i stečenim poukama, dajući nadu i onima kojima je najteže. Neverovatno je s kakvim humorom i vedrinom govori o najmučnijim temama - upravo zato što smatra da ne treba da budu mučne.

Žuti svet je čudesna knjiga puna optimizma, a njen moto glasi da nije tužno kad umiremo nego kad ne umemo da živimo.

  • Originalni naziv: The Yellow World
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Verujte u svoje snove i snovi će se ostvariti. Knjiga prodata u milionima primeraka u više od dvadeset pet zemalja. Albert Espinosa je španski scenarista i pisac. Sa četrnaest godina oboleo je od raka. Njegova borba s bolešću trajala je čitavu deceniju - za to vreme je ostao bez jedne noge, jednog plućnog krila i dobrog komada jetre. Uprkos svemu tome, Espinosina knjiga Žuti svet nije pripovest o bolesti i gubitku već priča o onom što je, zahvaljujući bolesti, dobio. Podstaknuta temama koje su tabu, ova knjiga puna je svetlosti i života. U njoj je predstavljen žuti svet - svet sunčeve svetlosti, radosti i lepote, svet koji je svakom nadohvat ruke, a on ne samo da se nalazi oko nas već čini i deo nas. Autor u dvadeset tri poglavlja pripoveda o svojim iskustvima i stečenim poukama, dajući nadu i onima kojima je najteže. Neverovatno je s kakvim humorom i vedrinom govori o najmučnijim temama - upravo zato što smatra da ne treba da budu mučne. Žuti svet je čudesna knjiga puna optimizma, a njen moto glasi da nije tužno kad umiremo nego kad ne umemo da živimo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter