Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Zašto ostati živ

Zašto ostati živ

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Matt Haig


ISBN:

9789531422925

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5424

Broj strana:

230

Težina:

252 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Zašto ostati živ je potresno, duhovito i radosno istraživanje načina da se bolje živi, bolje voli i da se osjeća življe. To je knjiga koja nam govori o tome kako najbolje iskoristiti svaki dan života i nikada ne odustati.

Mattu Haigu bile su dvadeset i četiri godine kad se njegov svijet urušio. Ovo je istinita priča o tome kako je prebrodio životnu krizu, pobijedio duševnu bolest koja ga je zamalo usmrtila i ponovno naučio živjeti. Knjiga Zašto ostati živ je potresno i nadahnjujuće memoarsko djelo u kojem je opisao svoju borbu s depresijom i kako ga je pobjeda nad tom bolešću poučila živjeti.

Duševna bolest dotakne svačiji život: ako sami ne bolujemo od nje, imamo prijatelja ili voljenu osobu koja boluje. Ova nas knjiga poučava slaviti male radosti i trenutke mira koje nam život donosi te podsjeća da uvijek imamo razloga ostati živi.

  • Originalni naziv: Reasons to Stay Alive...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Zašto ostati živ je potresno, duhovito i radosno istraživanje načina da se bolje živi, bolje voli i da se osjeća življe. To je knjiga koja nam govori o tome kako najbolje iskoristiti svaki dan života i nikada ne odustati. Mattu Haigu bile su dvadeset i četiri godine kad se njegov svijet urušio. Ovo je istinita priča o tome kako je prebrodio životnu krizu, pobijedio duševnu bolest koja ga je zamalo usmrtila i ponovno naučio živjeti. Knjiga Zašto ostati živ je potresno i nadahnjujuće memoarsko djelo u kojem je opisao svoju borbu s depresijom i kako ga je pobjeda nad tom bolešću poučila živjeti. Duševna bolest dotakne svačiji život: ako sami ne bolujemo od nje, imamo prijatelja ili voljenu osobu koja boluje. Ova nas knjiga poučava slaviti male radosti i trenutke mira koje nam život donosi te podsjeća da uvijek imamo razloga ostati živi.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter