Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Već si ovde, doktor otkriva istinu o raju

Već si ovde, doktor otkriva istinu o raju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Leo Galand dr


ISBN:

9788660355845

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5154

Broj strana:

112

Težina:

585 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Prvi deo slušanja sebe zahteva od nas da postavimo sebi pitanje: Da li sam ja ono što želim da budem?

Već si ovde predstavlja jedinstven dijalog između oca i njegovog preminulog sina u kojem očev analitički, naučnički um pokušava da shvati istine iz druge ravni postojanja – one koja je, uprkos svemu, neodvojiva od naše sopstvene.

To je priča o smrti Galandovog dvadesetdvogodišnjeg sina Kristofera. Nakon što je doživeo neposredan vizuelni prikaz svog preminulog sina, dr Galand postaje uveren da naša duša nastavlja da živi i posle smrti, nakon čega potpuno menja svoje shvatanje života i njegove svrhe.

Knjiga je nazvana po Kristoferovoj poslednjoj poruci ocu, u kojoj on opisuje raj kao „večnu sadašnjost”, u kojoj smo svi zajedno, čak i oni među nama koji još uvek žive svoj zemaljski život. „Opusti se”, rekao je Kristofer ocu. „Ti si već ovde, znaš.”

Kristofer je bio dete sa oštećenjem mozga i posebnim potrebama, koje je okolinu iznenađivalo nepredvidivim ponašanjem i neobjašnjivim zapažanjima. Nakon smrti, otkrio mi je istinsku svrhu svog života: da bude duhovni učitelj koji podučava druge preispitivanjem njihovih pretpostavki i očekivanja. Pokazao mi je da je ljudska duša neuništiva i da postojanje kosmosa zavisi od individualne svesti, jer je sâm univerzum čin ljubavi.

  • Prevodilac: Gordana Subotić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prvi deo slušanja sebe zahteva od nas da postavimo sebi pitanje: Da li sam ja ono što želim da budem? Već si ovde predstavlja jedinstven dijalog između oca i njegovog preminulog sina u kojem očev analitički, naučnički um pokušava da shvati istine iz druge ravni postojanja – one koja je, uprkos svemu, neodvojiva od naše sopstvene. To je priča o smrti Galandovog dvadesetdvogodišnjeg sina Kristofera. Nakon što je doživeo neposredan vizuelni prikaz svog preminulog sina, dr Galand postaje uveren da naša duša nastavlja da živi i posle smrti, nakon čega potpuno menja svoje shvatanje života i njegove svrhe. Knjiga je nazvana po Kristoferovoj poslednjoj poruci ocu, u kojoj on opisuje raj kao „večnu sadašnjost”, u kojoj smo svi zajedno, čak i oni među nama koji još uvek žive svoj zemaljski život. „Opusti se”, rekao je Kristofer ocu. „Ti si već ovde, znaš.” Kristofer je bio dete sa oštećenjem mozga i posebnim potrebama, koje je okolinu iznenađivalo nepredvidivim ponašanjem i neobjašnjivim zapažanjima. Nakon smrti, otkrio mi je istinsku svrhu svog života: da bude duhovni učitelj koji podučava druge preispitivanjem njihovih pretpostavki i očekivanja. Pokazao mi je da je ljudska duša neuništiva i da postojanje kosmosa zavisi od individualne svesti, jer je sâm univerzum čin ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter