Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Umeće življenja - Mir i sloboda ovde i sada

Umeće življenja - Mir i sloboda ovde i sada

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tič Nat Han


ISBN:

9788660356712

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B5211

Broj strana:

135

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Čovečanstvo je iznedrilo mnogo nadarenih umetnika, muzičara i arhitekata, ali koliko nas je savladalo veštinu stvaranja srećnih trenutaka - za sebe i za ljude oko nas?

U ovim teškim vremenima jako je važno da razumemo sebe i svet. Imamo toliko pitanja i ona nas opsedaju i noću i danju, svesno ili nesvesno. U ovoj značajnoj knjizi, zen majstor Tič Nat Han - jedan od najuvaženijih duhovnih vođa u svetu danas - otkriva umeće svesnog življenja koje nam pomaže da odgovorimo na ona najdublja pitanja o životu i iskusimo sreću i slobodu za kojima žudimo.

Prvi put Tič Nat Han predstavlja sedam transformativnih meditacija koje nam prikazuju naše živote, naše veze i našu međusobnu povezanost sa svetom oko nas iz jedne nove perspektive. Zasnovano na govorima koje je održao pre nego što je iznenada završio u bolnici i pozivajući se na intimne primere iz svog života, Tič Nat Han nam pokazuje kako nas ovih sedam meditacija može osloboditi da živimo srećne, spokojne i aktivne živote, i kako nam mogu pomoći da se suočimo sa starenjem i umiranjem uz znatiželju, radost i bez straha.

Ova knjiga koja sadrži suštinu Budinog učenja i Tič Nat Hanove dirljive, bezvremene i pronicljive reči daje duhovnu dimenziju našim životima. Tu se ne radi o naporu da se pobegne od života ili da se obitava na nekom mestu blaženstva van ovog sveta. Umesto toga, ovaj put nam omogućava da otkrijemo odakle dolazimo i gde idemo, i da pre svega stvorimo sreću, razumevanje i ljubav kako bismo duboko proživeli svaki trenutak svog života, baš ovde gde smo.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čovečanstvo je iznedrilo mnogo nadarenih umetnika, muzičara i arhitekata, ali koliko nas je savladalo veštinu stvaranja srećnih trenutaka - za sebe i za ljude oko nas? U ovim teškim vremenima jako je važno da razumemo sebe i svet. Imamo toliko pitanja i ona nas opsedaju i noću i danju, svesno ili nesvesno. U ovoj značajnoj knjizi, zen majstor Tič Nat Han - jedan od najuvaženijih duhovnih vođa u svetu danas - otkriva umeće svesnog življenja koje nam pomaže da odgovorimo na ona najdublja pitanja o životu i iskusimo sreću i slobodu za kojima žudimo. Prvi put Tič Nat Han predstavlja sedam transformativnih meditacija koje nam prikazuju naše živote, naše veze i našu međusobnu povezanost sa svetom oko nas iz jedne nove perspektive. Zasnovano na govorima koje je održao pre nego što je iznenada završio u bolnici i pozivajući se na intimne primere iz svog života, Tič Nat Han nam pokazuje kako nas ovih sedam meditacija može osloboditi da živimo srećne, spokojne i aktivne živote, i kako nam mogu pomoći da se suočimo sa starenjem i umiranjem uz znatiželju, radost i bez straha. Ova knjiga koja sadrži suštinu Budinog učenja i Tič Nat Hanove dirljive, bezvremene i pronicljive reči daje duhovnu dimenziju našim životima. Tu se ne radi o naporu da se pobegne od života ili da se obitava na nekom mestu blaženstva van ovog sveta. Umesto toga, ovaj put nam omogućava da otkrijemo odakle dolazimo i gde idemo, i da pre svega stvorimo sreću, razumevanje i ljubav kako bismo duboko proživeli svaki trenutak svog života, baš ovde gde smo.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter