Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Roditeljovanje, o optimalnom vaspitanju

Roditeljovanje, o optimalnom vaspitanju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6423-045-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6877

Broj strana:

365

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roditeljovanje, o optimalnom vaspitanju, tekstovi o vaspitanju iz Politike

Zašto se vaspitanje ne može svesti na pružanje ljubavi? Kako napraviti balans između ljubavi i discipline? Kako odgajati dete da postane funkcionalni odrasli - samo su neka od pitanja sa kojima se bavi, ali i nudi moguće odgovore dr Zoran Milivojević, psihoterapeut u knjizi u kojoj su sabrani tekstovi koje autor već godinama objavljuje u Politici. Kako postoji posebno zanimanje roditelja za autorove tekstove na temu vaspitanja dece, izdavač se odlučio da upravo kolumne koje se tiču problema vaspitanja i odnosa roditelja i dece sabere u posebno izdanje i da ga ponudi onim čitaocima koje zanima isključivo ova tema.

U knjizi se, na jednom mestu, nalazi izbor tekstova o vaspitanju koje je objavljivao u Politici od 2009-2017.
Autor naglašava da glavni zadatak roditelja jeste da pripreme dete za samostalni život u ljudskom društvu - da ga socijalizuju i podstaknu samostalnost. Knjiga sadrži predgovor izdavača, kao i dodatak sa autorskim tekstom dr Milivojevića Telesno kažnjavanje dece - da, ali razumno.
Ovo je četvrta knjiga u kojoj su sabrane Milivojevićeve kolumne objavljivane u Politici - prvo je objavljena knjiga Uloviti ljubav (2011) sa tekstovima od marta 2009. do septembra 2011, druga knjiga Psihologike svakodnevnog života (2014) sadrži tekstove objavljivane od septembra 2011. do septembra 2014., a upravo je objavljena i knjiga Psihologički spisi sa tekstovima od septembra 2014. do septembra 2017.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roditeljovanje, o optimalnom vaspitanju, tekstovi o vaspitanju iz Politike Zašto se vaspitanje ne može svesti na pružanje ljubavi? Kako napraviti balans između ljubavi i discipline? Kako odgajati dete da postane funkcionalni odrasli - samo su neka od pitanja sa kojima se bavi, ali i nudi moguće odgovore dr Zoran Milivojević, psihoterapeut u knjizi u kojoj su sabrani tekstovi koje autor već godinama objavljuje u Politici. Kako postoji posebno zanimanje roditelja za autorove tekstove na temu vaspitanja dece, izdavač se odlučio da upravo kolumne koje se tiču problema vaspitanja i odnosa roditelja i dece sabere u posebno izdanje i da ga ponudi onim čitaocima koje zanima isključivo ova tema. U knjizi se, na jednom mestu, nalazi izbor tekstova o vaspitanju koje je objavljivao u Politici od 2009-2017. Autor naglašava da glavni zadatak roditelja jeste da pripreme dete za samostalni život u ljudskom društvu - da ga socijalizuju i podstaknu samostalnost. Knjiga sadrži predgovor izdavača, kao i dodatak sa autorskim tekstom dr Milivojevića Telesno kažnjavanje dece - da, ali razumno. Ovo je četvrta knjiga u kojoj su sabrane Milivojevićeve kolumne objavljivane u Politici - prvo je objavljena knjiga Uloviti ljubav (2011) sa tekstovima od marta 2009. do septembra 2011, druga knjiga Psihologike svakodnevnog života (2014) sadrži tekstove objavljivane od septembra 2011. do septembra 2014., a upravo je objavljena i knjiga Psihologički spisi sa tekstovima od septembra 2014. do septembra 2017.

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter