Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Reprogramiranje matriksa pomoću EFT-a

Reprogramiranje matriksa pomoću EFT-a

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660356293

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5194

Broj strana:

284

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga koju držite pred sobom otvara prolaz ka novoj stvarnosti. Ona je daleko više od praktičnog priručnika za novu moćnu tehniku isceljivanja zasnovanu na tehnici emocionalne slobode (EFT). Ona nudi najsavremeniji pristup za razumevanje zdravlja i bolesti utemeljen na radu vodećih naučnika iz polja kvantne fizike, nove biologije, epigenetike i teorije traume.

Reprogramiranje matriksa pomoću EFT-a potpuno je nova tehnika za lični razvoj koja u velikoj meri poboljšava zdravlje i opšte blagostanje. Razvila se iz popularne tehnike za samopomoć poznate pod nazivom EFT, odnosno „tehnika emocionalne slobode” ili „tapkanje” koja daje izvanredne rezultate kako kod fizičkih tako i kod emocionalnih tegoba.

Uz pomoć ove knjige saznaćete:

- Koji naučni principi se kriju iza ove tehnike i zašto je ona delotvorna;

- Koje su najnovije informacije o matriksu, novoj biologiji, povezanosti uma i tela, psihologiji stresa i trauma;

- Koji su novi protokoli za rad sa traumama, vezama, bolestima zavisnosti, fobijama, alergijama, rođenjem i ranim godinama života;

- Koji su novi načini pristupanja potisnutim sećanjima;

- Kako se pomoću ove tehnike može raditi na isceljivanju dugotrajnih bolesti i ozbiljnih oboljenja.

Bilo da se tek upoznajete sa EFT-om ili ste već iskusni praktičar, ova knjiga predstavlja riznicu novih informacija koje će vam pomoći da ispravite prošlost i preobrazite budućnost - i to ne samo svoju, već i prošlost i budućnost svoje porodice, prijatelja ili klijenata.

Da biste praktikovali reprogramiranje matriksa potrebno je da shvatite sledeće principe:

- Svi smo sazdani od energije koja toliko brzo vibrira da izgledamo kao čvrsta materija.

- Postoji mreža koja nas sve povezuje, poznata kao matriks.

- Mi šaljemo svoje misli u matriks i te misli potom privlačimo u vidu životnih iskustava.

- Možemo da promenimo svoj doživljaj života tako što ćemo promeniti slike u matriksu.

  • Prevodilac: Irina Vujičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga koju držite pred sobom otvara prolaz ka novoj stvarnosti. Ona je daleko više od praktičnog priručnika za novu moćnu tehniku isceljivanja zasnovanu na tehnici emocionalne slobode (EFT). Ona nudi najsavremeniji pristup za razumevanje zdravlja i bolesti utemeljen na radu vodećih naučnika iz polja kvantne fizike, nove biologije, epigenetike i teorije traume. Reprogramiranje matriksa pomoću EFT-a potpuno je nova tehnika za lični razvoj koja u velikoj meri poboljšava zdravlje i opšte blagostanje. Razvila se iz popularne tehnike za samopomoć poznate pod nazivom EFT, odnosno „tehnika emocionalne slobode” ili „tapkanje” koja daje izvanredne rezultate kako kod fizičkih tako i kod emocionalnih tegoba. Uz pomoć ove knjige saznaćete: - Koji naučni principi se kriju iza ove tehnike i zašto je ona delotvorna; - Koje su najnovije informacije o matriksu, novoj biologiji, povezanosti uma i tela, psihologiji stresa i trauma; - Koji su novi protokoli za rad sa traumama, vezama, bolestima zavisnosti, fobijama, alergijama, rođenjem i ranim godinama života; - Koji su novi načini pristupanja potisnutim sećanjima; - Kako se pomoću ove tehnike može raditi na isceljivanju dugotrajnih bolesti i ozbiljnih oboljenja. Bilo da se tek upoznajete sa EFT-om ili ste već iskusni praktičar, ova knjiga predstavlja riznicu novih informacija koje će vam pomoći da ispravite prošlost i preobrazite budućnost - i to ne samo svoju, već i prošlost i budućnost svoje porodice, prijatelja ili klijenata. Da biste praktikovali reprogramiranje matriksa potrebno je da shvatite sledeće principe: - Svi smo sazdani od energije koja toliko brzo vibrira da izgledamo kao čvrsta materija. - Postoji mreža koja nas sve povezuje, poznata kao matriks. - Mi šaljemo svoje misli u matriks i te misli potom privlačimo u vidu životnih iskustava. - Možemo da promenimo svoj doživljaj života tako što ćemo promeniti slike u matriksu.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter