Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Put promene

Put promene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3304-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B1778

Broj strana:

168

Težina:

210 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Autor bestselera Jači od bola i Moja baba zen budista.

Vodič za život kakav želite da živite.

Put promene je knjiga koja otvara put ka sopstvenom usavršavanju. Siniša Ubović je u nju utkao svoja najdublja iskustva i podelio sa čitaocima svoj proces promene i kako je počeo da veruje da život uvek ima najbolje rešenje za nas. Svoje korake sa tog puta saznanja, tokom kojeg je počeo da živi onako kako nikad nije ni slutio, preneo je ovde kako bi i vas podstakao i pomogao vam da postanete mnogo više od onoga što ste mislili da možete biti.

Svako od nas upravo u sebi ima sve što mu je potrebno za uspeh i zato je došlo vreme da se zapitate:
Šta mogu da učinim da sebi obezbedim upravo ono što mi je potrebno?
Koga ja to ili šta to koristim kao opravdanje da ne dam sve od sebe i da ne pokažem sebi da sam sposoban da budem, radim i imam sve što poželim?

Ovo izdanje obogaćeno je i autorovim uvidima otkad je knjiga nastala pa do danas. U njoj se nalazi i veliki broj vežbi, smernica kao i afirmacija kako bi vas inspirisao da počnete i sami da stvarate i usvajate stavove koji će oslikavati život kakav želite da živite.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor bestselera Jači od bola i Moja baba zen budista. Vodič za život kakav želite da živite. Put promene je knjiga koja otvara put ka sopstvenom usavršavanju. Siniša Ubović je u nju utkao svoja najdublja iskustva i podelio sa čitaocima svoj proces promene i kako je počeo da veruje da život uvek ima najbolje rešenje za nas. Svoje korake sa tog puta saznanja, tokom kojeg je počeo da živi onako kako nikad nije ni slutio, preneo je ovde kako bi i vas podstakao i pomogao vam da postanete mnogo više od onoga što ste mislili da možete biti. Svako od nas upravo u sebi ima sve što mu je potrebno za uspeh i zato je došlo vreme da se zapitate: Šta mogu da učinim da sebi obezbedim upravo ono što mi je potrebno? Koga ja to ili šta to koristim kao opravdanje da ne dam sve od sebe i da ne pokažem sebi da sam sposoban da budem, radim i imam sve što poželim? Ovo izdanje obogaćeno je i autorovim uvidima otkad je knjiga nastala pa do danas. U njoj se nalazi i veliki broj vežbi, smernica kao i afirmacija kako bi vas inspirisao da počnete i sami da stvarate i usvajate stavove koji će oslikavati život kakav želite da živite.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter