Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zašto se razbesnimo

Zašto se razbesnimo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ryan Martin


ISBN:

9788660358150

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0125

Broj strana:

165

Težina:

246 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

NIJE NUŽNO BITNO KOLIKO STE BESNI, VEĆ ŠTA ĆETE URADITI SA TIM BESOM.

Ovo je TA knjiga o besu, prva koja tačno objašnjava zašto se razbesnimo, šta je zapravo bes, kako da se nosimo s njim i kako da ga iskoristimo. Bes se često meša sa neprijateljstvom i nasiljem, ali se suštinski razlikuje od tih agresivnih ponašanja i zapravo može predstavljati zdravu i snažnu silu u našim životima.

Šta je bes? Kome je dozvoljeno da bude besan? Kako možemo da izađemo na kraj sa besom? Kako možemo da ga iskoristimo? Verovatno imate utisak da ne prođe ni jedan dan bez nekog izliva besa, bilo da vičemo na decu, TV program, ili vozača ispred nas koji usporava. U ovoj knjizi dr Rajan Martin oslanja se na svoja istraživanja koja sprovodi više od dve decenije, kao i na lično iskustvo iz detinjstva vezano za besnog roditelja, kako bi uobličio viđenje ove često zahtevne emocije. Kroz čitavu knjigu nam objašnjava šta je tačno bes, na koji način povređujemo i sebe i druge nekontrolisanim besom, i daje savete kako da ga prevaziđemo. Takođe, istražuje kako rasa i pol oblikuju percepcije društva o tome kome je dozvoljeno da se razbesni.

Dr Martin nudi upitnike, dnevnike emocija, tehnike kontrole i mnoga druga sredstva koja će čitaocima pomoći da bolje razumeju šta ih provocira i šta da rade sa osećajem besa kada se pojavi. Time nam pokazuje kako da razlikujemo dobar bes od lošeg i pretvorimo svoj bes u gorivo koje će nas podsticati da rešavamo probleme, oslobodimo kreativnost i suprotstavimo se nepravdi.

  • Originalni naziv: Why we get mad how to...
  • Prevodilac: Mirjana Kefer
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

NIJE NUŽNO BITNO KOLIKO STE BESNI, VEĆ ŠTA ĆETE URADITI SA TIM BESOM. Ovo je TA knjiga o besu, prva koja tačno objašnjava zašto se razbesnimo, šta je zapravo bes, kako da se nosimo s njim i kako da ga iskoristimo. Bes se često meša sa neprijateljstvom i nasiljem, ali se suštinski razlikuje od tih agresivnih ponašanja i zapravo može predstavljati zdravu i snažnu silu u našim životima. Šta je bes? Kome je dozvoljeno da bude besan? Kako možemo da izađemo na kraj sa besom? Kako možemo da ga iskoristimo? Verovatno imate utisak da ne prođe ni jedan dan bez nekog izliva besa, bilo da vičemo na decu, TV program, ili vozača ispred nas koji usporava. U ovoj knjizi dr Rajan Martin oslanja se na svoja istraživanja koja sprovodi više od dve decenije, kao i na lično iskustvo iz detinjstva vezano za besnog roditelja, kako bi uobličio viđenje ove često zahtevne emocije. Kroz čitavu knjigu nam objašnjava šta je tačno bes, na koji način povređujemo i sebe i druge nekontrolisanim besom, i daje savete kako da ga prevaziđemo. Takođe, istražuje kako rasa i pol oblikuju percepcije društva o tome kome je dozvoljeno da se razbesni. Dr Martin nudi upitnike, dnevnike emocija, tehnike kontrole i mnoga druga sredstva koja će čitaocima pomoći da bolje razumeju šta ih provocira i šta da rade sa osećajem besa kada se pojavi. Time nam pokazuje kako da razlikujemo dobar bes od lošeg i pretvorimo svoj bes u gorivo koje će nas podsticati da rešavamo probleme, oslobodimo kreativnost i suprotstavimo se nepravdi.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter