Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Zagrli me čvrsto

Zagrli me čvrsto

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Su Džonson


ISBN:

978-86-521-2609-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5872

Broj strana:

427

Težina:

315 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od autorke koja je osmislila revolucionarnu, u praksi potvrđenu terapiju za parove.

Najznačajnija knjiga za ostvarenje uspešne veze, objavljena u dvadeset prvom veku.

Dr Su Džonson je pre više od dvadeset godina razvila emocionalno fokusiranu terapiju - EFT. U početku osporavana EFT je po istraživanjima Tajmsa i Njujork tajmsa najuspešnija praktična terapija za parove.

Poruka ove terapije je jednostavna: zaboravite na svađe, na analize svog i partnerovog ranog detinjstva, na velike romantične poduhvate i eksperimentisanje sa novim pozama u seksu. Umesto toga, prepoznajte i priznajte da ste emocionalno vezani i da zavisite od svog partnera na način na koji dete zavisi od roditelja koji ga hrani, teši i štiti. EFT je usmerena na stvaranje i jačanje emocionalne veze između partnera i na preoblikovanje ključnih momenata koji su ohrabrujući za ljubavne veze odraslih: morate biti otvoreni jedno prema drugom, usklađeni jedno sa drugim i da imate osećaj jedno za drugo.

Zagrli me čvrsto, bazirana upravo na ovoj terapiji je osmišljena tako da bude korisna svim parovima: mladim, starim, venčanim, verenim, onima koji žive zajedno, srećnim, disfunkcionalnim, heteroseksualnim i homoseksualnim. Ukratko, svima koji traže doživotnu ljubav. Ova terapija je za žene i za muškarce. Namenjena je ljudima svih društvenih položaja i kultura jer svako na ovoj planeti ima istu osnovnu potrebu za ljubavlju.

  • Prevodilac: Marija Kostandinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autorke koja je osmislila revolucionarnu, u praksi potvrđenu terapiju za parove. Najznačajnija knjiga za ostvarenje uspešne veze, objavljena u dvadeset prvom veku. Dr Su Džonson je pre više od dvadeset godina razvila emocionalno fokusiranu terapiju - EFT. U početku osporavana EFT je po istraživanjima Tajmsa i Njujork tajmsa najuspešnija praktična terapija za parove. Poruka ove terapije je jednostavna: zaboravite na svađe, na analize svog i partnerovog ranog detinjstva, na velike romantične poduhvate i eksperimentisanje sa novim pozama u seksu. Umesto toga, prepoznajte i priznajte da ste emocionalno vezani i da zavisite od svog partnera na način na koji dete zavisi od roditelja koji ga hrani, teši i štiti. EFT je usmerena na stvaranje i jačanje emocionalne veze između partnera i na preoblikovanje ključnih momenata koji su ohrabrujući za ljubavne veze odraslih: morate biti otvoreni jedno prema drugom, usklađeni jedno sa drugim i da imate osećaj jedno za drugo. Zagrli me čvrsto, bazirana upravo na ovoj terapiji je osmišljena tako da bude korisna svim parovima: mladim, starim, venčanim, verenim, onima koji žive zajedno, srećnim, disfunkcionalnim, heteroseksualnim i homoseksualnim. Ukratko, svima koji traže doživotnu ljubav. Ova terapija je za žene i za muškarce. Namenjena je ljudima svih društvenih položaja i kultura jer svako na ovoj planeti ima istu osnovnu potrebu za ljubavlju.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter