Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Spoznaja - 10 jednostavnih koraka da postignete svoj cilj

Spoznaja - 10 jednostavnih koraka da postignete svoj cilj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958089183

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B3620

Broj strana:

324

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Spoznaja objašnjava 19 jednostavnih koraka koji će vam pomoći da ostvarite svaki cilj, ukoliko ih budete slijedili. Knjiga Spoznaja je skup strategija, psiholoških procesa, ličnog iskustva kao i dugogodišnjeg izučavanja psihologije uspjeha autorice.

Ova knjiga pomaže čovjeku da otvori svoj pogled na život i da uvidi neka svoja vjerovanja ili djelovanja koja uopšte ne voli ali ih i dalje radi iz navike.

Cijela knjiga je podešena da čitalac prepozna i shvati zašto radi to što radi. Jer poznavanjem psihologije ljudskog ponašanja mnogi problemi se lahko riješe.

U knjizi imamo putokaze za lični uspjeh kao i podsjećanje da je naš život proizvod posljedica svega što radimo svaki dan.

Spoznaja je poziv na rast i ostvarenje svakome ko je bude čitao. Svako želi još više od života biće inspirisan ovom knjigom i podstaknut na više. Jedna odluka može promjeniti sve.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x230
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Spoznaja objašnjava 19 jednostavnih koraka koji će vam pomoći da ostvarite svaki cilj, ukoliko ih budete slijedili. Knjiga Spoznaja je skup strategija, psiholoških procesa, ličnog iskustva kao i dugogodišnjeg izučavanja psihologije uspjeha autorice. Ova knjiga pomaže čovjeku da otvori svoj pogled na život i da uvidi neka svoja vjerovanja ili djelovanja koja uopšte ne voli ali ih i dalje radi iz navike. Cijela knjiga je podešena da čitalac prepozna i shvati zašto radi to što radi. Jer poznavanjem psihologije ljudskog ponašanja mnogi problemi se lahko riješe. U knjizi imamo putokaze za lični uspjeh kao i podsjećanje da je naš život proizvod posljedica svega što radimo svaki dan. Spoznaja je poziv na rast i ostvarenje svakome ko je bude čitao. Svako želi još više od života biće inspirisan ovom knjigom i podstaknut na više. Jedna odluka može promjeniti sve.

Dodatne informacije

Izdavač BMG
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter