Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Savladaj sebe, toltečki vodič do lične slobode

Savladaj sebe, toltečki vodič do lične slobode

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03499-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0418

Broj strana:

190

Težina:

401 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Drevna mudrost predstavljena na moderan način pomoći će vam da primenite bezvremenu istinu o upoznavanju sebe u svakodnevnom životu.

Kad god osetite navalu gneva, frustracije, krivice, stida ili bilo koje druge negativne emocije, to je nagoveštaj da pogledate u sebe i proverite šta se zbiva. Da biste spoznali moć opraštanja i sposobnost preobražaja u korist drugoga, ali sve dok ta promena ne narušava vašu istinu, morate u intereakciju sa ljudima uneti duh bezuslovne ljubavi. Promena oblika može katkad biti prava umetnost. Pored toga, morate biti u stanju da sebi postavite ciljeve koji su u kladu sa onim što zaista želite, ali i voleti sebe tokom čitavog rada na njihovom ostvarivanju.

Na kraju, vi i sami znate da ste već savršeni i potpuni, i više nego dovoljni sebi i drugima, i da ćete u svakom trenutku dobijati ono što vam je potrebno.

  • Originalni naziv: The mastery of self
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drevna mudrost predstavljena na moderan način pomoći će vam da primenite bezvremenu istinu o upoznavanju sebe u svakodnevnom životu. Kad god osetite navalu gneva, frustracije, krivice, stida ili bilo koje druge negativne emocije, to je nagoveštaj da pogledate u sebe i proverite šta se zbiva. Da biste spoznali moć opraštanja i sposobnost preobražaja u korist drugoga, ali sve dok ta promena ne narušava vašu istinu, morate u intereakciju sa ljudima uneti duh bezuslovne ljubavi. Promena oblika može katkad biti prava umetnost. Pored toga, morate biti u stanju da sebi postavite ciljeve koji su u kladu sa onim što zaista želite, ali i voleti sebe tokom čitavog rada na njihovom ostvarivanju. Na kraju, vi i sami znate da ste već savršeni i potpuni, i više nego dovoljni sebi i drugima, i da ćete u svakom trenutku dobijati ono što vam je potrebno.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter