Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

S druge strane života

S druge strane života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bruce Greyson


ISBN:

978-86-10-04384-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9592

Broj strana:

288

Težina:

445 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Slučajevi iskustava bliske smrti poznati su od davnina, međutim, medicinski svet ih je često posmatrao sa zazorom. Ali nakon što su pacijenti dr Brusa Grejsona počeli da opisuju ovakve događaje, on je počeo da istražuje. Decenije istraživanja uverile su ga u to da su iskustva bliske smrti u velikoj meri stvarna, da ostavljaju izuzetno dubok trag i da su, zapravo, važan izvor duhovnog razvoja – bez obzira na njihov izvor.

Mnogo toga je rečeno i napisano o smrti i onome što možda dolazi posle nje, a veći deo toga podstiče sukob između naučnih i verskih pogleda na svet. Međutim, autor u ovoj knjizi menja diskurs, pokazujući da su nauka i duhovnost kompatibilne. Iako je kroz suočavanje sa brojnim iskustavima bliske smrti autor naučio mnogo o njoj i onome što možda posle nje dolazi, ovo nije knjiga isključivo o smrti. Ovo je, takođe, knjiga o životu, o važnosti saosećajnosti i naše međusobne povezanosti, o onome što nas u životu ispunjava i što našem životu daje smisao.

  • Originalni naziv: After
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Slučajevi iskustava bliske smrti poznati su od davnina, međutim, medicinski svet ih je često posmatrao sa zazorom. Ali nakon što su pacijenti dr Brusa Grejsona počeli da opisuju ovakve događaje, on je počeo da istražuje. Decenije istraživanja uverile su ga u to da su iskustva bliske smrti u velikoj meri stvarna, da ostavljaju izuzetno dubok trag i da su, zapravo, važan izvor duhovnog razvoja – bez obzira na njihov izvor. Mnogo toga je rečeno i napisano o smrti i onome što možda dolazi posle nje, a veći deo toga podstiče sukob između naučnih i verskih pogleda na svet. Međutim, autor u ovoj knjizi menja diskurs, pokazujući da su nauka i duhovnost kompatibilne. Iako je kroz suočavanje sa brojnim iskustavima bliske smrti autor naučio mnogo o njoj i onome što možda posle nje dolazi, ovo nije knjiga isključivo o smrti. Ovo je, takođe, knjiga o životu, o važnosti saosećajnosti i naše međusobne povezanosti, o onome što nas u životu ispunjava i što našem životu daje smisao.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter