Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Pisma mom sinu - Očinska mudrost o zrelosti, životu i ljubavi

Pisma mom sinu - Očinska mudrost o zrelosti, životu i ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kent Nerbern


ISBN:

978-86-6035-612-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B4317

Broj strana:

191

Težina:

282 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ukratko, ja sam čovek, kao i ti. Iako ćeš ići sopstvenim stazama i kretati se kroz sopstveno vreme, obasjavaće te isto sunce koje je obasjavalo mene i kroz tvoj život smenjivaće se ista godišnja doba koja su se smenjivala kroz moj. Uvek ćemo biti različiti, a opet isti.

Upravo o tome govori ova knjiga. To je moj pokušaj da ti prenesem lekciju iz svog života kako bi je primenio na svoj. To ne znači da treba da se pretvoriš u mene. Najveća radost mi je da gledam kako izrastaš u samosvojnu ličnost. Ali vreme će pokazati istine, a one su iznad mene i tebe. Ako one mogu da govore kroz mene omogućavajući mi da te pratim kroz tvoje vreme, onda sam dobro obavio posao.

SUŠTINSKA MUDROST DOBRO PROŽIVLJENOG ŽIVOTA

Produhovljena, ujedno i praktična, Pisma mom sinu stekla su naklonost čitalaca svih životnih dobi, uključujući i samohrane majke u potrazi za savetima za vaspitavanje sinova, očeve koji su želeli da podele trezvene uvide u najvažnija životna pitanja i mladiće koji traže inteligentne, osećajne, moderne i urbane partnerke za putovanje ka valjanoj zrelosti.

U knjizi objavljenoj povodom dvadesetogodišnjice prvog izdanja, Kent Nerbern je svojim tradicionalnim razmišljanjima o ljubavi, braku, putovanjima, novcu i bogatstvu, tragedijama i patnji, duhovnosti, seksu i istinskom značenju snage, dodao nova poglavlja o polnom identitetu i poteškoćama da se život nastavi (posle sloma veze, odlaska od kuće, posle prelaska iz jedne u drugu životnu fazu).

Jedinstvena u svojoj krajnjoj jednostavnosti, Pisma mom sinu predstavljaju štivo u kojem treba uživati, koje treba podariti svakom ko traga za jasnim i dobronamernim vođstvom kroz životne teškoće.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ukratko, ja sam čovek, kao i ti. Iako ćeš ići sopstvenim stazama i kretati se kroz sopstveno vreme, obasjavaće te isto sunce koje je obasjavalo mene i kroz tvoj život smenjivaće se ista godišnja doba koja su se smenjivala kroz moj. Uvek ćemo biti različiti, a opet isti. Upravo o tome govori ova knjiga. To je moj pokušaj da ti prenesem lekciju iz svog života kako bi je primenio na svoj. To ne znači da treba da se pretvoriš u mene. Najveća radost mi je da gledam kako izrastaš u samosvojnu ličnost. Ali vreme će pokazati istine, a one su iznad mene i tebe. Ako one mogu da govore kroz mene omogućavajući mi da te pratim kroz tvoje vreme, onda sam dobro obavio posao. SUŠTINSKA MUDROST DOBRO PROŽIVLJENOG ŽIVOTA Produhovljena, ujedno i praktična, Pisma mom sinu stekla su naklonost čitalaca svih životnih dobi, uključujući i samohrane majke u potrazi za savetima za vaspitavanje sinova, očeve koji su želeli da podele trezvene uvide u najvažnija životna pitanja i mladiće koji traže inteligentne, osećajne, moderne i urbane partnerke za putovanje ka valjanoj zrelosti. U knjizi objavljenoj povodom dvadesetogodišnjice prvog izdanja, Kent Nerbern je svojim tradicionalnim razmišljanjima o ljubavi, braku, putovanjima, novcu i bogatstvu, tragedijama i patnji, duhovnosti, seksu i istinskom značenju snage, dodao nova poglavlja o polnom identitetu i poteškoćama da se život nastavi (posle sloma veze, odlaska od kuće, posle prelaska iz jedne u drugu životnu fazu). Jedinstvena u svojoj krajnjoj jednostavnosti, Pisma mom sinu predstavljaju štivo u kojem treba uživati, koje treba podariti svakom ko traga za jasnim i dobronamernim vođstvom kroz životne teškoće.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter