Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Originalni

Originalni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Adam Grant


ISBN:

9788652123582

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5490

Broj strana:

312

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od bestseler autora New York Timesa, jednog od najuticajnijih naučnika na polju međuljudskih odnosa

Kako menjaju svet oni koji se ne slažu s većinom

Ako već jeste originalni, saznaćete kako to da objasnite svojoj okolini. Ukoliko biste želeli da budete originalni, dobićete savete kako to i da postanete.

Kroz primere o uspešnim poslovnim poduhvatima, sportu i politici, Grant prikazuje kako prepoznati originalnu ideju koju imate ili koju vam predstavlja neko drugi. Upućuje vas kako da iznesete i objasnite ono što želite da kažete, a da vas ne ućutkaju originalne ideje mnogi ne razumeju. Ovaj naučnik jasno pokazuje da svoju originalnost morate i da plasirate u pravom trenutku kao i da imate saveznike koji vas podržavaju.

Svet često neće prihvatiti izuzetno originalne i kvalitetne ideje, a neke će i propasti, iako u njih uloži novac neko poput Stiva Džobsa. S druge strane, seriju Sajnfeld koja je zaradila milijarde dolara kada je konačno stigla do publike, producenti i fokus grupe nisu prihvatali – upravo zato jer je bila originalna. Ova knjiga će vas inspirisati i naučiti da kvalitetno razmišljate, da sagledate svoje okruženje iz drugog ugla i da svoje ideje pretvorite u stvarnost, da promenite svet i pre svega – da budete originalni.

  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od bestseler autora New York Timesa, jednog od najuticajnijih naučnika na polju međuljudskih odnosa Kako menjaju svet oni koji se ne slažu s većinom Ako već jeste originalni, saznaćete kako to da objasnite svojoj okolini. Ukoliko biste želeli da budete originalni, dobićete savete kako to i da postanete. Kroz primere o uspešnim poslovnim poduhvatima, sportu i politici, Grant prikazuje kako prepoznati originalnu ideju koju imate ili koju vam predstavlja neko drugi. Upućuje vas kako da iznesete i objasnite ono što želite da kažete, a da vas ne ućutkaju originalne ideje mnogi ne razumeju. Ovaj naučnik jasno pokazuje da svoju originalnost morate i da plasirate u pravom trenutku kao i da imate saveznike koji vas podržavaju. Svet često neće prihvatiti izuzetno originalne i kvalitetne ideje, a neke će i propasti, iako u njih uloži novac neko poput Stiva Džobsa. S druge strane, seriju Sajnfeld koja je zaradila milijarde dolara kada je konačno stigla do publike, producenti i fokus grupe nisu prihvatali – upravo zato jer je bila originalna. Ova knjiga će vas inspirisati i naučiti da kvalitetno razmišljate, da sagledate svoje okruženje iz drugog ugla i da svoje ideje pretvorite u stvarnost, da promenite svet i pre svega – da budete originalni.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter