Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Orhideja i maslačak - Zašto se neka deca bore i kako sva mogu da uspeju

Orhideja i maslačak - Zašto se neka deca bore i kako sva mogu da uspeju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tomas Bojs


ISBN:

978-86-10-02802-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4149

Broj strana:

288

Težina:

405 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Fenomenalna knjiga koja otkriva duboke prenatalne i perinatalne faktore koji utiču na razvoj odojčeta i sazrevanje deteta. Autor ukazuje na specijalnu grupu dece - orhideje - koja se izdvajaju iz grupe koju čine deca maslačci. Deca orhideje su specifična i krhka i potrebna im je posebna nega da bi dostigli svoj pun potencijal i najbolje rezultate. Maslačci su robusniji i mnogo će lakše prevazići bilo kakve poteškoće i prepreke na koje će neizostavno naići tokom odrastanja. Po autoru, na svakih pet maslačaka, rodi se po jedna hipersenzibilna orhideja.

Izvanredan priručnik koji će svakom roditelju, nastavniku, lekaru, svakome ko se bavi mladima i radi sa njima pomoći da razume kako se različita deca, poput orhideja i maslačaka, razvijaju, kako rastu i sazrevaju. To će doprineti boljem pristupu vaspitanju i biće mnogo jasnije kako najbolje odgajati svako dete, jer je svako dete specifično i ne postoje dva ista deteta.

  • Originalni naziv: The Orchid and the Dandelion...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Fenomenalna knjiga koja otkriva duboke prenatalne i perinatalne faktore koji utiču na razvoj odojčeta i sazrevanje deteta. Autor ukazuje na specijalnu grupu dece - orhideje - koja se izdvajaju iz grupe koju čine deca maslačci. Deca orhideje su specifična i krhka i potrebna im je posebna nega da bi dostigli svoj pun potencijal i najbolje rezultate. Maslačci su robusniji i mnogo će lakše prevazići bilo kakve poteškoće i prepreke na koje će neizostavno naići tokom odrastanja. Po autoru, na svakih pet maslačaka, rodi se po jedna hipersenzibilna orhideja. Izvanredan priručnik koji će svakom roditelju, nastavniku, lekaru, svakome ko se bavi mladima i radi sa njima pomoći da razume kako se različita deca, poput orhideja i maslačaka, razvijaju, kako rastu i sazrevaju. To će doprineti boljem pristupu vaspitanju i biće mnogo jasnije kako najbolje odgajati svako dete, jer je svako dete specifično i ne postoje dva ista deteta.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter