Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kako zavoljeti sebe

Kako zavoljeti sebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789538169250

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B9054

Broj strana:

327

Težina:

544 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako razviti ljubav prema sebi, a da ne postanete egoistični i narcisoidni?

Kako pozitivno misliti, ali bez ružičastih naočala?

Kako se riješiti strahova i pomiriti se s prošlošću?

Kako pronaći mir s roditeljima, neovisno o tome što vam nisu dali ono za čim ste žudjeli?

Kako razviti svoju intuiciju?

Što se događa s nama kad umremo?

Ovo su samo neka od pitanja na koje Bruno daje odgovore u knjizi koja je nastala kao transkript njegova tečaja. Pokušavajući naći ravnotežu između znanosti i duhovnosti, duhovnog i materijalnog, praktičnih savjeta i apstraktnih ideja o našoj duhovnoj prirodi, knjiga je doista napredna abeceda osobnog razvoja.

Knjiga sadrži i meditacije te brojne konkretne alate koji pomažu sve te ideje provesti u djelo. Često znamo što bismo trebali napraviti ili što bismo htjeli osjećati, ali ne znamo kako to ostvariti. Zato Brunina knjiga daje odgovore kako to ostvariti u praksi.


Rad na vlastitoj sreći nije sebičan cilj. Upamtite: nitko vas ne može natjerati da se osjećate manje vrijednima ako sami to ne dopustite. Uvjerena sam da je zdrava slika o sebi kamen temeljac na kojem jedino možemo graditi svoj uspjeh. Ne zaboravite da svatko od nas ima trenutke u kojima sumnja u sebe. Ako vam se to dogodi, vratite udarac. Ne dozvolite da neugodni osjećaji prožimaju vaše misli i djela. Umjesto toga svoj um punite dobrim, čistim i snažnim mislima - dobrim knjigama, govorima, seminarima i ljubaznim prijateljima koji vam pružaju podršku. Vjera i strah ne mogu stanovati na istoj adresi. Budite ono što jeste - ali svoja najbolja verzija.

Alisa Marić, urednica knjige

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako razviti ljubav prema sebi, a da ne postanete egoistični i narcisoidni? Kako pozitivno misliti, ali bez ružičastih naočala? Kako se riješiti strahova i pomiriti se s prošlošću? Kako pronaći mir s roditeljima, neovisno o tome što vam nisu dali ono za čim ste žudjeli? Kako razviti svoju intuiciju? Što se događa s nama kad umremo? Ovo su samo neka od pitanja na koje Bruno daje odgovore u knjizi koja je nastala kao transkript njegova tečaja. Pokušavajući naći ravnotežu između znanosti i duhovnosti, duhovnog i materijalnog, praktičnih savjeta i apstraktnih ideja o našoj duhovnoj prirodi, knjiga je doista napredna abeceda osobnog razvoja. Knjiga sadrži i meditacije te brojne konkretne alate koji pomažu sve te ideje provesti u djelo. Često znamo što bismo trebali napraviti ili što bismo htjeli osjećati, ali ne znamo kako to ostvariti. Zato Brunina knjiga daje odgovore kako to ostvariti u praksi. Rad na vlastitoj sreći nije sebičan cilj. Upamtite: nitko vas ne može natjerati da se osjećate manje vrijednima ako sami to ne dopustite. Uvjerena sam da je zdrava slika o sebi kamen temeljac na kojem jedino možemo graditi svoj uspjeh. Ne zaboravite da svatko od nas ima trenutke u kojima sumnja u sebe. Ako vam se to dogodi, vratite udarac. Ne dozvolite da neugodni osjećaji prožimaju vaše misli i djela. Umjesto toga svoj um punite dobrim, čistim i snažnim mislima - dobrim knjigama, govorima, seminarima i ljubaznim prijateljima koji vam pružaju podršku. Vjera i strah ne mogu stanovati na istoj adresi. Budite ono što jeste - ali svoja najbolja verzija. Alisa Marić, urednica knjige

Dodatne informacije

Izdavač Iris Illyrica
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter