Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Drugo lice ljubavi

Drugo lice ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džini Sejfer


ISBN:

978-86-521-2360-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5974

Broj strana:

296

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tamna strana najdubljih i najlepših osećanja.

Problemi sa kojima se susrećemo kada volimo.

Kada pomislimo na ljubav, uvek nam se jave lepa osećanja, ali ljubav ima i svoje drugo lice, ono kojeg se nerado sećamo. Tokom života često smo prinuđeni da odbacimo nekoga koga smo voleli ili se dogodi da budemo odbačeni. Zanemarljiv je broj onih koji nisu bili predmet opsesivne ljubavi ili nisu bili ludo i nesrećno zaljubljeni. Neuzvraćena ljubav je drugo ime patnje, a retko ko nije poželeo da se makar u mislima osveti onoj osobi koju je voleo.

Džini Sejfer se u ovoj knjizi bavi baš tom, tamnom stranom beznadežne ljubavi, pružajući praktične odgovore na mnoga pitanja koja nas muče kada se i sami nađemo u nekoj od ovih uloga. Ona se hvata ukoštac sa komplikovanim ljubavima, traumatičnim prijateljstvima, kao i sa onim ostvarenim ljubavima koje sa sobom nose prepreke, poput ljubavi u starijem dobu ili ljubav koju prekine smrt voljene osobe.

Ova jedinstvena knjiga pružiće utehu svima onima koji vole i pate.

  • Originalni naziv: The Golden Condom and...
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tamna strana najdubljih i najlepših osećanja. Problemi sa kojima se susrećemo kada volimo. Kada pomislimo na ljubav, uvek nam se jave lepa osećanja, ali ljubav ima i svoje drugo lice, ono kojeg se nerado sećamo. Tokom života često smo prinuđeni da odbacimo nekoga koga smo voleli ili se dogodi da budemo odbačeni. Zanemarljiv je broj onih koji nisu bili predmet opsesivne ljubavi ili nisu bili ludo i nesrećno zaljubljeni. Neuzvraćena ljubav je drugo ime patnje, a retko ko nije poželeo da se makar u mislima osveti onoj osobi koju je voleo. Džini Sejfer se u ovoj knjizi bavi baš tom, tamnom stranom beznadežne ljubavi, pružajući praktične odgovore na mnoga pitanja koja nas muče kada se i sami nađemo u nekoj od ovih uloga. Ona se hvata ukoštac sa komplikovanim ljubavima, traumatičnim prijateljstvima, kao i sa onim ostvarenim ljubavima koje sa sobom nose prepreke, poput ljubavi u starijem dobu ili ljubav koju prekine smrt voljene osobe. Ova jedinstvena knjiga pružiće utehu svima onima koji vole i pate.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter