Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Omega, ostvarenje unutarašnjeg bogatstva

Omega, ostvarenje unutarašnjeg bogatstva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3307-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3311

Broj strana:

357

Težina:

353 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ostvarenje unutrašnjeg bogatstva.
Ridiger Dalke, lekar i pionir psihosomatske medicine, i Fajt Lindau, savetnik za lični razvoj, prvi put su se udružili da bi napisali knjigu o veoma važnoj i aktuelnoj temi: svesti o nedostatku. Ovaj uvreženi način razmišljanja, koji nas čini nezadovoljnima i previše zahtevnima prema sebi i drugima, otežava nam život, sprečava nas da budemo srećni i osiromašuje nas u svakom smislu. Svest o nedostatku ima tako negativnu moć da može razoriti naše odnose sa drugim ljudima ili čak dovesti do ozbiljnih bolesti.
Dalke i Lindau pokazuju put koji vodi ka svesti o obilju.

Reč je o procesu koji počinje u srcu i ima moć da duboko preobrazi život i učini ga mestom ljubavi i velikodušnosti. Upravo to je OMEGA: revolucija u našem razmišljanju i osećanju, u našoj svesti i našim postupcima. Pomak od nedostatka ka punoći našeg bića i života. Pomak od straha ka poverenju. Od pohlepe ka velikodušnosti. Od razdvajanja ka povezivanju.

  • Originalni naziv: Omega / Ruediger Dahlke,...
  • Prevodilac: Nebojša Barać
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ostvarenje unutrašnjeg bogatstva. Ridiger Dalke, lekar i pionir psihosomatske medicine, i Fajt Lindau, savetnik za lični razvoj, prvi put su se udružili da bi napisali knjigu o veoma važnoj i aktuelnoj temi: svesti o nedostatku. Ovaj uvreženi način razmišljanja, koji nas čini nezadovoljnima i previše zahtevnima prema sebi i drugima, otežava nam život, sprečava nas da budemo srećni i osiromašuje nas u svakom smislu. Svest o nedostatku ima tako negativnu moć da može razoriti naše odnose sa drugim ljudima ili čak dovesti do ozbiljnih bolesti. Dalke i Lindau pokazuju put koji vodi ka svesti o obilju. Reč je o procesu koji počinje u srcu i ima moć da duboko preobrazi život i učini ga mestom ljubavi i velikodušnosti. Upravo to je OMEGA: revolucija u našem razmišljanju i osećanju, u našoj svesti i našim postupcima. Pomak od nedostatka ka punoći našeg bića i života. Pomak od straha ka poverenju. Od pohlepe ka velikodušnosti. Od razdvajanja ka povezivanju.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter