Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

10 savjeta za život dulji 10 godina

10 savjeta za život dulji 10 godina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-918-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M7897

Broj strana:

152

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Najnoviji svjetski zdravstveni hit preveden na više od 27 jezika

Ovaj skandinavski vodič, sveobuhvatan, razumljiv, jezgrovit i jednostavan, donosi znanstveno utemeljen program sprječavanja bolesti i usporavanja biološkog starenja, a svih deset savjeta iz njega možete odmah primijeniti u svom svakodnevnom životu.

Švedski liječnik i znanstvenik dr. Bertil Marklund dokazuje da je način života presudan za zdravlje i kvalitetu života. Ako ste dosad živjeli nezdravo ili još uvijek tako živite, zaboravite ono što je bilo. Važno je ono što činite danas, sutra i ostatak života. Procesi pomlađivanja i ozdravljenja započinju odmah, čim promijenite stari način života, a učinci su brzo vidljivi, neovisno o tome kada ste počeli uvoditi promjene. Drugim riječima - nikada nije kasno za novi početak. Nije važno što ćete promijeniti prvo, važno je da poduzmete nešto što će na vaše zdravlje utjecati pozitivno.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Najnoviji svjetski zdravstveni hit preveden na više od 27 jezika Ovaj skandinavski vodič, sveobuhvatan, razumljiv, jezgrovit i jednostavan, donosi znanstveno utemeljen program sprječavanja bolesti i usporavanja biološkog starenja, a svih deset savjeta iz njega možete odmah primijeniti u svom svakodnevnom životu. Švedski liječnik i znanstvenik dr. Bertil Marklund dokazuje da je način života presudan za zdravlje i kvalitetu života. Ako ste dosad živjeli nezdravo ili još uvijek tako živite, zaboravite ono što je bilo. Važno je ono što činite danas, sutra i ostatak života. Procesi pomlađivanja i ozdravljenja započinju odmah, čim promijenite stari način života, a učinci su brzo vidljivi, neovisno o tome kada ste počeli uvoditi promjene. Drugim riječima - nikada nije kasno za novi početak. Nije važno što ćete promijeniti prvo, važno je da poduzmete nešto što će na vaše zdravlje utjecati pozitivno.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter