Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Potpuna masaža tijela - Sveobuhvatni praktični priručnik za tehnike masaže glave, lica, tijela i stopala

Potpuna masaža tijela - Sveobuhvatni praktični priručnik za tehnike masaže glave, lica, tijela i stopala

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0668-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5411

Broj strana:

256

Težina:

1607 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

70,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Masaža je terapija dodirom, koja nije samo divno, ugodno iskustvo opuštanja nego donosi i bezbrojne dobrobiti za zdravlje. Tretman masaže može opustiti napetost u tijelu smiriti um i nahraniti dušu, istovremeno donoseći izljećenje na brojnim razlučitim razinama.

Knjiga Potpuna masaža tijela cjelovit je priručnik s više od 800 fotografija i s vrlo iscrpnim i jednostavnim objašnjenjima postupka masaže pojedinih dijelova tijela.

Knjiga započinje pregledom povijesti masaže. Nastavlja tumačeći važnost i snagu dodira, i kako masaža utječe na naše tjelesne sustave. Pokazuje kako se masaža može iskoristiti za tretman simptoma stresa - kako kod kuće, tako i na poslu - ili ublažiti učestale probleme kao što su astma, nesanica i glavobolje, kao i napetost tijela, te bolove od vožnje ili rada za računalom.

Pružajući jasne informacije o osnovnim potezima masaže, a slijedeći podrobne upute, knjiga će vas voditi kroz masažu za svaki dio tijela, od glave do nožnih prstiju.

Svaki dio podijeljen je na poglavlja o tehnikama, masažama i terapeutskim tretmanima. Neke podrobne upute uključene su i za samomasažu, kao i za kraće tretmane koji na brzinu raspršuju stres i mogu se koristiti tijekom cijelog dana, a tu su još i tehnike masaže u trudnoći, masaže protiv celulita, masaže za poboljšanje cirkulacije, tehnike masaže stopala i mnoge druge.

Ova knjiga čini masažu dostupnom i olakšava njezinu integraciju u svakodnevni život. Radeći na tijelu s osjetljivošću i sviješću, može se doći do promjena u tjelesnim sustavima, osnažiti opuštanje i duhovni mir te uskladiti duh i tijelo.

Posebno je poglavlje posvećeno aromaterapiji. Masaža u kombinaciji s ljekovitim osobinama esencijalnih ulja može popraviti opće zdravstveno stanje i usklađenost - uma, tijela i duha - umjesto da samo opusti umorne mišiće i bolne udove.

  • Originalni naziv: Total Body Massage
  • Prevodilac: Milena Benini
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 235x305
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Masaža je terapija dodirom, koja nije samo divno, ugodno iskustvo opuštanja nego donosi i bezbrojne dobrobiti za zdravlje. Tretman masaže može opustiti napetost u tijelu smiriti um i nahraniti dušu, istovremeno donoseći izljećenje na brojnim razlučitim razinama. Knjiga Potpuna masaža tijela cjelovit je priručnik s više od 800 fotografija i s vrlo iscrpnim i jednostavnim objašnjenjima postupka masaže pojedinih dijelova tijela. Knjiga započinje pregledom povijesti masaže. Nastavlja tumačeći važnost i snagu dodira, i kako masaža utječe na naše tjelesne sustave. Pokazuje kako se masaža može iskoristiti za tretman simptoma stresa - kako kod kuće, tako i na poslu - ili ublažiti učestale probleme kao što su astma, nesanica i glavobolje, kao i napetost tijela, te bolove od vožnje ili rada za računalom. Pružajući jasne informacije o osnovnim potezima masaže, a slijedeći podrobne upute, knjiga će vas voditi kroz masažu za svaki dio tijela, od glave do nožnih prstiju. Svaki dio podijeljen je na poglavlja o tehnikama, masažama i terapeutskim tretmanima. Neke podrobne upute uključene su i za samomasažu, kao i za kraće tretmane koji na brzinu raspršuju stres i mogu se koristiti tijekom cijelog dana, a tu su još i tehnike masaže u trudnoći, masaže protiv celulita, masaže za poboljšanje cirkulacije, tehnike masaže stopala i mnoge druge. Ova knjiga čini masažu dostupnom i olakšava njezinu integraciju u svakodnevni život. Radeći na tijelu s osjetljivošću i sviješću, može se doći do promjena u tjelesnim sustavima, osnažiti opuštanje i duhovni mir te uskladiti duh i tijelo. Posebno je poglavlje posvećeno aromaterapiji. Masaža u kombinaciji s ljekovitim osobinama esencijalnih ulja može popraviti opće zdravstveno stanje i usklađenost - uma, tijela i duha - umjesto da samo opusti umorne mišiće i bolne udove.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter