Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Masti - Gorivo vašeg organizma

Masti - Gorivo vašeg organizma

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3165-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1457

Broj strana:

376

Težina:

495 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Revolucionarna dijeta za borbu protiv raka, uspešniji rad mozga i povećanje energije.

Dva miliona poseta dnevno ima sajt Dr Džozefa Merkole, koji se zalaže za održavanje zdravlja prirodnim putem – bez lekova. U ovoj knjizi on objašnjava da su gotovo sve bolesti, pa i rak, uzrokovane defektnim metaboličkim procesima, a naš metabolizam se nekontrolisano ponaša usled oštećenja i disfunkcije mitohondrija. U skoro svakoj ćeliji u našem telu hiljade mitohondrija stvara 90 posto energije koja nam omogućava da živimo a kada su one oštećene - nemoguće je ostati zdrav.

Zato telu treba dati odgovarajuće gorivo - a to znači vrlo malo ugljenih hidrata i optimalan unos zdravih masti, što je pouzdan način da se izgrade i ojačaju naši biohemijski putevi koji suzbijaju bolesti i podržavaju izlečenje. Prednosti ovakve ishrane i načina života mogu biti zapanjujuće - ne samo u lečenju ili sprečavanju ozbiljnih bolesti kao što je rak, već i u poboljšanju rada našeg mozga, povećanju energije, i trajnom gubitku težine uz mnoge dodatne koristi.

U ovoj knjizi ćete naučiti:

- Kako vaše telo radi na molekularnom nivou.
- Koju vrstu goriva naše telo koristi na najefikasniji način.
- Kako izgladneti ćelije raka (a ne oštetiti zdrave ćelije!)
- Kako trajno ukloniti neželjene kilograme
- Kako izoštriti mentalne sposobnosti i poboljšati pamćenje
- Kako povećati snagu i fizičku izdržljivost
- Kako eliminisati prekomernu žudnju za hranom

  • Originalni naziv: Fat for Fuel / Joseph...
  • Prevodilac: Jelena Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Revolucionarna dijeta za borbu protiv raka, uspešniji rad mozga i povećanje energije. Dva miliona poseta dnevno ima sajt Dr Džozefa Merkole, koji se zalaže za održavanje zdravlja prirodnim putem – bez lekova. U ovoj knjizi on objašnjava da su gotovo sve bolesti, pa i rak, uzrokovane defektnim metaboličkim procesima, a naš metabolizam se nekontrolisano ponaša usled oštećenja i disfunkcije mitohondrija. U skoro svakoj ćeliji u našem telu hiljade mitohondrija stvara 90 posto energije koja nam omogućava da živimo a kada su one oštećene - nemoguće je ostati zdrav. Zato telu treba dati odgovarajuće gorivo - a to znači vrlo malo ugljenih hidrata i optimalan unos zdravih masti, što je pouzdan način da se izgrade i ojačaju naši biohemijski putevi koji suzbijaju bolesti i podržavaju izlečenje. Prednosti ovakve ishrane i načina života mogu biti zapanjujuće - ne samo u lečenju ili sprečavanju ozbiljnih bolesti kao što je rak, već i u poboljšanju rada našeg mozga, povećanju energije, i trajnom gubitku težine uz mnoge dodatne koristi. U ovoj knjizi ćete naučiti: - Kako vaše telo radi na molekularnom nivou. - Koju vrstu goriva naše telo koristi na najefikasniji način. - Kako izgladneti ćelije raka (a ne oštetiti zdrave ćelije!) - Kako trajno ukloniti neželjene kilograme - Kako izoštriti mentalne sposobnosti i poboljšati pamćenje - Kako povećati snagu i fizičku izdržljivost - Kako eliminisati prekomernu žudnju za hranom

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter