Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost

Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660355739

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5183

Broj strana:

230

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

REŠITE SE BOLOVA I POBOLJŠAJTE SVOJE ZDRAVLJE UZ POMOĆ ISCELJUJUĆIH VEŽBI IZ KINESKE MEDICINE

Poboljšajte svoje zdravlje i oslobodite se zdravstvenih tegoba uz pomoć 88 vežbi datih u ovoj knjizi koje možete lako da naučite i izvodite. Ove vežbe može da radi svako, bez obzira na godine, pol i zdravstveno stanje. Dovoljno je da ih radite po nekoliko minuta svakog dana da biste osetili njihovu efikasnost.

Uz pomoć ovih vežbi možete da:

- Poboljšate svoju formu.
- Smanjite na najmanju moguću meru ili čak potpuno eliminišete mnoge od znakova starenja.
- Uživate u dobrom zdravlju još mnogo godina.
- Rešite se brojnih zdravstvenih tegoba.
- Poboljšate svoje sportske rezultate i smanjite mogućnost povređivanja pri bavljenju sportom.
- Povećate nivo energije i postanete vitalniji.
- Vežbe su zasnovane na principima akupresure, taičija, čigonga i taoističke joge, a za svaku od njih dato je lako razumljivo objašnjenje, uputstvo za izvođenje, kao i fizičke i energetske koristi koje ćete imati od nje. Takođe su date i vežbe za neke određene zdravstvene probleme kao što su različite vrste bolova, alergije, nesanica i stres.

S obzirom na to da je uvek bolje sprečiti nego lečiti, ove vežbe najbolje deluju u smislu prevencije. Neki od zdravstvenih problema koji su navedeni u ovoj knjizi mogu se potpuno rešiti samo ovim vežbama, bez drugih intervencija. Za neka mnogo ozbiljnija stanja, kao što su kancer ili dijabetes, one predstavljaju koristan dodatak drugim terapijama i promenama načina života. Možete bezbedno da ih kombinujete s bilo kojim drugim načinima lečenja koje odaberete, kako s konvencionalnom zapadnom medicinom, tako i sa sličnim alternativnim pristupima.

  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

REŠITE SE BOLOVA I POBOLJŠAJTE SVOJE ZDRAVLJE UZ POMOĆ ISCELJUJUĆIH VEŽBI IZ KINESKE MEDICINE Poboljšajte svoje zdravlje i oslobodite se zdravstvenih tegoba uz pomoć 88 vežbi datih u ovoj knjizi koje možete lako da naučite i izvodite. Ove vežbe može da radi svako, bez obzira na godine, pol i zdravstveno stanje. Dovoljno je da ih radite po nekoliko minuta svakog dana da biste osetili njihovu efikasnost. Uz pomoć ovih vežbi možete da: - Poboljšate svoju formu. - Smanjite na najmanju moguću meru ili čak potpuno eliminišete mnoge od znakova starenja. - Uživate u dobrom zdravlju još mnogo godina. - Rešite se brojnih zdravstvenih tegoba. - Poboljšate svoje sportske rezultate i smanjite mogućnost povređivanja pri bavljenju sportom. - Povećate nivo energije i postanete vitalniji. - Vežbe su zasnovane na principima akupresure, taičija, čigonga i taoističke joge, a za svaku od njih dato je lako razumljivo objašnjenje, uputstvo za izvođenje, kao i fizičke i energetske koristi koje ćete imati od nje. Takođe su date i vežbe za neke određene zdravstvene probleme kao što su različite vrste bolova, alergije, nesanica i stres. S obzirom na to da je uvek bolje sprečiti nego lečiti, ove vežbe najbolje deluju u smislu prevencije. Neki od zdravstvenih problema koji su navedeni u ovoj knjizi mogu se potpuno rešiti samo ovim vežbama, bez drugih intervencija. Za neka mnogo ozbiljnija stanja, kao što su kancer ili dijabetes, one predstavljaju koristan dodatak drugim terapijama i promenama načina života. Možete bezbedno da ih kombinujete s bilo kojim drugim načinima lečenja koje odaberete, kako s konvencionalnom zapadnom medicinom, tako i sa sličnim alternativnim pristupima.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter