Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Krava koja je plakala i druge budističke priče o sreći

Krava koja je plakala i druge budističke priče o sreći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ajahn Brahm


ISBN:

978-86-10-01850-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5429

Broj strana:

200

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jednostavne i duhovite životne priče iz ove knjige pomoći će vam da probleme savremenog života sagledate iz drugog ugla i ohrabriće vas da promijenite svoj život nabolje.

Vrata moga srca biće ti uvijek otvorena.
Potrebni su hrabrost i mudrost da bismo nekome to rekli. A kada vam neko pruži takvu vrstu ljubavi, to je kao da ste dobili najdragoceniji dar. Čuvajte ga, držite ga kraj srca, pazite da se ne izgubi. A ako nađete hrabrosti da kažete i sebi te riječi, iskreno, u privatnosti svog unutrašnjeg svijeta, onda ćete se izdići i naći uzvišenu ljubav. Imajte na umu da ne morate biti savršeni, bez mane, da biste pružili sebi takvu ljubav. Ako čekate savršenstvo, ono nikada neće stići.

Jednog dana svi moramo reći sebi te riječi. Kada to učinimo, biće kao da je dio nas samih, koji je bio odbačen i dugo živio napolju na hladnoći, najzad stigao kući. Osjećaćemo se jedinstveno, potpuno, bićemo slobodni da budemo srećni. Tek kada na taj način volimo sebe, možemo znati šta znači zaista voljeti nekog drugog, ni manje ni više.

  • Originalni naziv: Opening the Door to Your...
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jednostavne i duhovite životne priče iz ove knjige pomoći će vam da probleme savremenog života sagledate iz drugog ugla i ohrabriće vas da promijenite svoj život nabolje. Vrata moga srca biće ti uvijek otvorena. Potrebni su hrabrost i mudrost da bismo nekome to rekli. A kada vam neko pruži takvu vrstu ljubavi, to je kao da ste dobili najdragoceniji dar. Čuvajte ga, držite ga kraj srca, pazite da se ne izgubi. A ako nađete hrabrosti da kažete i sebi te riječi, iskreno, u privatnosti svog unutrašnjeg svijeta, onda ćete se izdići i naći uzvišenu ljubav. Imajte na umu da ne morate biti savršeni, bez mane, da biste pružili sebi takvu ljubav. Ako čekate savršenstvo, ono nikada neće stići. Jednog dana svi moramo reći sebi te riječi. Kada to učinimo, biće kao da je dio nas samih, koji je bio odbačen i dugo živio napolju na hladnoći, najzad stigao kući. Osjećaćemo se jedinstveno, potpuno, bićemo slobodni da budemo srećni. Tek kada na taj način volimo sebe, možemo znati šta znači zaista voljeti nekog drugog, ni manje ni više.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter